reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

O kurcze, no to jak masz takie bolesne miesiaczki, to mozliwe ze te

O kurcze, no to jak masz takie bolesne miesiaczki, to mozliwe ze te bole sa calkiem
w normie. W koncu macica sie powieksza...
No ja się już naczytałam o ciążach pozamacicznych i panikuję. Zglupieje do środy. A jak mi jeszcze nie zrobi USG to wogóle

reklama
Nieśmiało dołączam, choć na razie zrobiłam tylko poranny test. Jutro idę na bete i progesteron.
Jestem mega zdzwiona, że jestem w ciąży (a kreska rano pojawiła się po sekundzie), bo od soboty mam silne bóle w krzyżu identyczne jak na okres, tyle że piersi urosły i nie pojawiły się wypryski na twarzy a zawsze są jak mam. okres

Jezuuu a czy wy dziewczyny macie bóle żołądka? Mnie tak ściska momentami pośrodku na wysokości żeber.. Aż się niedobrze robi 🤮🤢

O boże mam to samo, kucie jajników jak w dni płodne albo okres i czuję jak coś leci i tylko patrzę czy nie krew.. Zwariować idzie

W poprzedniej ciąży lekarz powiedział mi - dobrze, że boli, znaczy pracuje.

Jak przestał boleć, skończyło się nie za ciekawie... Więc niech boli 😂 może nawet całą ciążę.

Hej hej.
Zrobilam test 3 dni temu i jestem w ciąży.
To szok!
Ciąża nieplanowana. Wpadka po całości.
Mam 33 lata i synka 5cio letniego.Wlasnie z partnerem przechodziłam proces zostania rodzina zastępcza. Będę musiał zrezygnować...
Moj maly jeszcze nie wie,że zostanie bratem.
Mieszkam w UK wiec nie będę miala us( az w 12 tyg) ani bety ani w ogóle badan ginekologicznych.Mam nadzieję, że fasolka będzie się pięknie rozwijała i zostanie w brzuszku do kwietnia :-)

Ja już po wizycie
Na usg mam zapis 5+5tydzien

pęcherzyk jest
W nim ciałko żółte Ok.1cm (domyślam się ze to dziecko ?)
Serduszka jeszcze nie wychwyciła

kolejna wizyta za 2/3 tygodnie

Załączniki

• 42DF536B-C418-4FD8-9EBB-F4BC001543E3.jpeg
    42DF536B-C418-4FD8-9EBB-F4BC001543E3.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry