reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dziewczyny! Ja już po [emoji854]
Jestem zakochana, rączki, paluszki wszystko na miejscu [emoji173]
Nie wiem kto mieszka, bo wiercipięta , ale lekarz stwierdził, że na usg nie widzi nic niepokojącego [emoji85][emoji3059]
Wyniki z Pappy w piątek, jak będzie coś źle to będzie dzwonił [emoji110]Zobacz załącznik 1182441
Cudownie takie wieści to ja lubię 😍

reklama
Dziewczyny! Ja już po [emoji854]
Jestem zakochana, rączki, paluszki wszystko na miejscu [emoji173]
Nie wiem kto mieszka, bo wiercipięta , ale lekarz stwierdził, że na usg nie widzi nic niepokojącego [emoji85][emoji3059]
Wyniki z Pappy w piątek, jak będzie coś źle to będzie dzwonił [emoji110]Zobacz załącznik 1182441
Jakie śliczne zdjęcie 😍 i rączka przy buzi, jak słodko 😊❤️

@Kamiśka :) - raczej dopiero po drugich badaniach prenatalnych możesz mieć wykryte wady, które nadają się do leczenia w okresie ciąży. Pierwsze są raczej nakierunkowane na schorzenia genetyczne.

@Marchewa10! - ktoś kontroluje to krwawienie? Bo ja mam krwiaka i lekarz kazał przy najmniejszym krwawieniu do szpitala jechać.

Czy któraś z Was też miała tak wcześnie prenatalne? Ja mam jutro, a będę dopiero 11+4 🤷🏽‍♀️ ciekawe czy będzie już wszystko widać.

Ja miałam 11+3, wszystkie parametry dało się bez problemu ustalić. Pani doktor nawet wskazała płeć męską na podstawie sterczącego do góry wyrostka płodowego, ale jak się okazało później z genetycznych będzie jednak córcia 😁

reklama
Do góry