Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Ja dwa kiloJa jestem w 11 tyg 6 dniu. Przytylam kilo,a moze juz nawet i dwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dwa kiloJa jestem w 11 tyg 6 dniu. Przytylam kilo,a moze juz nawet i dwa
Masz 100% racji,meliska wypita....czilaut....musze tylko cos z robota zrobic bo tam mam epicentrum stresu.Uwierz mi, ze ja tez strasznie zle myslalam. Tym czarnowidztwem dobijalam nawet swojego chlopa. Ale nie na tym rzecz polega. Musimy myśleć pozytywnie i wierzyć, że wszystko jest dobrze. Nasze dzieciaczki czują nasze emocje m, po co im nasz stres.. jeszcze same sie nastresują w swoim życiu. Teraz dajmy im spokoj ❤
uuuja wazylam sie dwa tygodnie temu, wiec na bank coś jeszcze poszlo w gore tym bardziej ze teraz wyszlam z produktow wytrawnych na słodkie....Ja dwa kilo
L4! Migiem!Masz 100% racji,meliska wypita....czilaut....musze tylko cos z robota zrobic bo tam mam epicentrum stresu.
Ja tezuuuja wazylam sie dwa tygodnie temu, wiec na bank coś jeszcze poszlo w gore tym bardziej ze teraz wyszlam z produktow wytrawnych na słodkie....
Tak ogladam zdjecia na tej stronie z fb i twoje mi wyglada na dziewczynke,po 7 minutach ogladania zdjec usg jestem juz specjalista
Ehh ja mam tylko to usg co wysyłałam ci w południe tam nic nie widać,Masz jakies zdjecie z usg,poka,powroze ci nub theory,ogladalam na fb
Sąsiadka! Będzie dobrze i na L4 nawsuwamy sie czegoś dobrego w naszej okolicy !Dziewczyny mam kolejny dzien dola.W pracy sracz,coraz bardziej stresuje sie przed prenatalnymi,chcialabym zobaczyc dzidzię czy u niej tam wszystko dobrze Panicznie boje sie czy wszystko bedzie ok....a jeszcze 6 dni