reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
A to jakoś specjalne przygotowanie ? :)
Też mam jutro tylko na 10:20 ;)
Mogę wiedzieć co zakładasz? Bo w sumie nie wiem, czy spodnie, czy sukienka/spódnica.. niby przez brzuch to spodnie mogłyby być, a jak jeszcze będzie chciał od środka, sama nie wiem
Dlatego ja zakładam spódniczkę. Dostęp i dołem i przez brzuch :D

Gratuluję wszystkich wizyt, rośnijcie zdrowo 😘

Dziewczyny, nie denerwujcie się na zapas 😘 zaufajcie swoim lekarza, w razie czego skonsultujcie z drugim i napewno nie szukajcie statystyk, widełek i historii w necie.

Ja np mam już tą śmieszna czarna kreskę na brzuchy, choć wg internetu w 11+3 jest to niemożliwe, więc ja, mama, mąż i przyjaciółka mamy wadę wzroku i omamy, bo widzimy czarne, pionowe kreski 😂😉

Także trzymajcie się ciepło i trochę pozytywnej energii znajdźcie w chipsach albo batonikach, co kto lubi💜
Ale to możliwe ta kreska sie pojawia i zniknie po ciąży!!! Chyba, ze wg sieci za wczesnie, ale tam sieć 🤪!!
Podzielam pozytywnej energii nam trzeba, będę nudna, coś bym zjadła.

No właśnie, a prenatalne jest już przez brzuszek prawda?
Nie miałam jeszcze usg przez brzuch, ale to będzie dziwne uczucie 😁😁
w pierwszej ciąży miałam najpierw przez brzuch, a później jeszcze od dołu, bo lekarz chciał sprawdzić, czy z szyjką i jajnikami wszystko ok, a teraz jak byłam tydzień temu to miałam tylko przez brzuch i chyba zwracała uwagę na to, czy brzuszek już jest widoczny - może to ma jakieś znaczenie

A to jakoś specjalne przygotowanie ? :)
Też mam jutro tylko na 10:20 ;)
Mogę wiedzieć co zakładasz? Bo w sumie nie wiem, czy spodnie, czy sukienka/spódnica.. niby przez brzuch to spodnie mogłyby być, a jak jeszcze będzie chciał od środka, sama nie wiem
Przez brzuch.. Spodnie miałam dzisisj lekko tylko kazał zdjąć na dół bo tam na dole dzidzia jest...

Dziewczyny mam wyniki moczu PH 6, ale wyszły mi jakieś nabłonki płaskie liczne w preparacie i białko 1-3 w p w.

Glukoza na czczo 77
A morfologia spoko tylko leukocyty lekko wyżej i HCT niżej, ale nie wiem co to 🤣🤣
Chyba jest ok?
Dobrze jest!!! Glukoza elegancka, a w ciąży czasami cos jest odchylene, ja mam 77% neutrocytów, a jest do 70% we krwii i moja lekarka mówi, że prawidłowe!!! 👍
Pokaż lekarzowi wyniki i spytaj o ocenę.

Dobrze jest!!! Glukoza elegancka, a w ciąży czasami cos jest odchylene, ja mam 77% neutrocytów, a jest do 70% we krwii i moja lekarka mówi, że prawidłowe!!! 👍
Pokaż lekarzowi wyniki i spytaj o ocenę.
Taak morfologia jest super naprawdę, bardziej myślę o tym moczu, ale oczywiście przeczytałam w internecie, że w ciąży to normalne te płaskie nabłonki 😁

reklama
Do góry