Kamiśka :)
Fanka BB :)
Ja też tylko przez brzuchTo chyba tylko ja przez sam brzuch.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tylko przez brzuchTo chyba tylko ja przez sam brzuch.
JehA to jakoś specjalne przygotowanie ?
Też mam jutro tylko na 10:20
Mogę wiedzieć co zakładasz? Bo w sumie nie wiem, czy spodnie, czy sukienka/spódnica.. niby przez brzuch to spodnie mogłyby być, a jak jeszcze będzie chciał od środka, sama nie wiem
Przygotowanie w sensie depilacja Coraz ciężej z tym A co będzie do konca Właśnie sama nie wiem co ubrać. Ja mam u swojego prowadzacego, wcześniej badanie ginekologiczne A później usg. W spodnie się już nie mieszcze, raczej zostają tylko legginsyA to jakoś specjalne przygotowanie ?
Też mam jutro tylko na 10:20
Mogę wiedzieć co zakładasz? Bo w sumie nie wiem, czy spodnie, czy sukienka/spódnica.. niby przez brzuch to spodnie mogłyby być, a jak jeszcze będzie chciał od środka, sama nie wiem
Narazie jeszcze ok Noc pewnie będzie nerwowaJa też jutro mam na 8:20 ☺
Stresik jest?
Level Master!!!! A ja mam wyrzuty o fryty od M.jak jesy3na mieścieDziewczyny ja ostatnio przeginam.. Zadzwoniłam do brata, bo akurat jest niedaleko czy pojedzie mi po loda do sklepu
Nie pytajcie , ale starszy brat przywiezie
Mam fajne spodnie ciazowe na sprzedaż rozmiar L ale są mega elastyczne na mnie za duże M mi wystarczaJeh
Przygotowanie w sensie depilacja Coraz ciężej z tym A co będzie do konca Właśnie sama nie wiem co ubrać. Ja mam u swojego prowadzacego, wcześniej badanie ginekologiczne A później usg. W spodnie się już nie mieszcze, raczej zostają tylko legginsy
Trzymaj się kochana ja tez się wczoraj dowiedziałam,ze moja babcia ma raka macicy i jakieś guzki na płucach , wszystko mi się zebrało do kupy a z babka lepszy kontakt niż z mama mam niestety ((Wpadam tylko na chwilę. Nie mam chęci na pisanie dzisiaj. Mama ma raka :-( jutro ma rezonans, a w piątek wizytę i informacje co dalej. Tzn operacja będzie, ale niewiadomo co będą wycinać.
Hahahahaha leje! You made my day!!! !!!!Teraz to ja dopiero mam dziwny obraz w glowie,cos ala szczypce,ze jedna czesc idzie w wiewiorke a druga na brzuch.. hehe
No coś Ty, mój się zerwał o 22 robić krokiety, bo masterchefa oglądałam tydzień temu a ja mówię stary kładź się nie przesadzajmyLevel Master!!!! A ja mam wyrzuty o fryty od M.jak jesy3na mieście