Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Miałam właśnie pytac... Wydaje mi się że jutro więcej będzieDziewczyny co taka cisza dziś z wizytami? Ktoś jeszcze wizytuje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam właśnie pytac... Wydaje mi się że jutro więcej będzieDziewczyny co taka cisza dziś z wizytami? Ktoś jeszcze wizytuje?
Ja miałam wizytę kontrolną bez usg. Mocz dobrze, krew dobrze, macica ok, szyjka w porzo.Miałam właśnie pytac... Wydaje mi się że jutro więcej będzie
Ja jutro mam prenatalne o 8.20 Trzeba się dziś ogarnąć
No właśnie, a prenatalne jest już przez brzuszek prawda?A to jakoś specjalne przygotowanie ?
Też mam jutro tylko na 10:20
Mogę wiedzieć co zakładasz? Bo w sumie nie wiem, czy spodnie, czy sukienka/spódnica.. niby przez brzuch to spodnie mogłyby być, a jak jeszcze będzie chciał od środka, sama nie wiem
Ja też jutro mam na 8:20 ☺Ja jutro mam prenatalne o 8.20 Trzeba się dziś ogarnąć
Ja 10+3 i normalnie miałam owłosienie pod pępkiem tak trochę, a teraz widzę że mam takie cienkie, czarne włoski od pępka w górę przez środek też tak macie?
@m.art. Chodziło mi o bezsens robienia tego, bo jutro się stąd wynosimy i muszę się bardziej skupić na pakowaniu, a potem na dokładnym sprzątaniu.
Prowadzę w Gastromedzie i tam też dzisiaj USG genetyczne, dodatkowych genetycznych nie robiłamGdzie robiłaś badania ? No u nas termin się nie przesunął , 5.04
Z kolei nasz autorytet czyli Mamaginekolog pisze ze sama badanie USG to 80procent a test Pappa zwieksza czułość badania do 95procent oczywiście w połączeniu z badaniem USG i ze właśnie test Pappa jest zalecany tam gdzie usg wyszło prawidłowo bo jak wyszło źle to pappa juz nic nie da. Dodała też że nie zalecanie przez lekarzy Badania Pappa dlatego że USG wyszło dobrze jest błędem lekarzy MamaginekologMam takie samo zdanie na temat pappa, dlatego nie decydowałam się na nie bez wskazania lekarza i słusznie bo lekarz sam powiedział, że w moim przypadku nie ma takiej potrzeby.