reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Super! Cudnie. A ja przyjechałam do lekarza, nastawiona, ze nie do mojego, wiec przynajmniej obsuwy nie będzie (do mojego to po 2 godziny sie czeka), a tu 5 babek w poczekalni! Idzie jak krew z nosa i pewnie jeszcze z godzinę ty spędzę zanim wejdę😡
Jak to mozliwe to na NFZ czy prywanie, no raz było opóźnienie na wizytę priv, ale góra 20 min i to z wyraźniej przyczyny!!! W dobie pandemii brak precyzji w godzinach? 😱

reklama
Witam wszystkie nowe mamusie! Super że jest nas coraz więcej.
Ja teraz mniej się udzielam ale ciągle podczytuje. Co do snów to dziś miałam najgorszy z możliwych. Zaraz nad samym ranem śniło mi się że krwawie... Więc jak tylko się wybudziłam to szybko gatki w dół🤣. Na szczęście to tylko sen.
Jutro 100-dniówka a w poniedziałek wizyta:)
Ogólnie prócz zaparc i boli sutków jest okej. Trochę się martwię bo od kilku dni nie widzę żeby brzuszek rósł, mam wręcz wrażenie że jest mniej widoczny niż w inne dni. Mam nadzieję że wszytko z małym dobrze a moje wrażenia to kwestia zaparć, wzdęć....
Wiesz co ja tydzień temu mialam większy brzuch niz dzis, mam wrażenie ze mam opanowane wzdęcia 😉😃😂!

Witam wszystkie nowe mamusie! Super że jest nas coraz więcej.
Ja teraz mniej się udzielam ale ciągle podczytuje. Co do snów to dziś miałam najgorszy z możliwych. Zaraz nad samym ranem śniło mi się że krwawie... Więc jak tylko się wybudziłam to szybko gatki w dół🤣. Na szczęście to tylko sen.
Jutro 100-dniówka a w poniedziałek wizyta:)
Ogólnie prócz zaparc i boli sutków jest okej. Trochę się martwię bo od kilku dni nie widzę żeby brzuszek rósł, mam wręcz wrażenie że jest mniej widoczny niż w inne dni. Mam nadzieję że wszytko z małym dobrze a moje wrażenia to kwestia zaparć, wzdęć....
Podobny sen dwie noce pod rząd... 😣Co nam się w tych głowach dzieje... 🤔

Jak to mozliwe to na NFZ czy prywanie, no raz było opóźnienie na wizytę priv, ale góra 20 min i to z wyraźniej przyczyny!!! W dobie pandemii brak precyzji w godzinach? 😱
Prywatnie...😐 nie wiem o co chodzi, bo do tego lekarza umawiają co 15 minut, a raczej nikt tyle nie siedzi. Musiał chyba sie spóźnić albo cos... bo do mojego to juz sie przyzwyczaiłam, ze tak jest... tez prywatnie, ale jest tak rozchwytywany, ze kazda wie, ile sie czeka i albo sie godzisz z tym, albo gdzie indziej... do niego w tym roku juz nie umawiają, bo nie ma miejsc, rok temu został ordynatorem w szpitalu, wiec juz w ogóle wala drzwiami i oknami. A dodatkowo jest zawsze dostępny pod tel., wiec dodatkowo jak cos sie dzieje to każe przychodzić miedzy umówionymi pacjentkami i robi sie bajzel. Ale pomocy nigdy nie odmawia, wiec człowiek przynajmniej czuje sie bezpiecznie...

Dziewczyny od wczoraj boli mnie czerep. Jak myslicie czy moge wziąć apap zwykły 1 tabletkę? Bo caly czas sie bronie ale chyba nie dam rady 😔

reklama
O masz o zastrzeżenia do miodu nie slyszlam 🤔, nie wiem czy nawet istnieje przetestowany miód! To bez sensu powyżej 40C traci właściwości i staje się cukrem 🤪
Ja to taki miod ze sloika uzywam.to taki jest ok czy nie?
Ja czytałam że miód jest ok w ciazy, chodzi o to żeby pilnować cukru tylko.. Ja też od dwóch tygodni codziennie herbatka z cytrynka o miodem, także luuz

Do góry