reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

ja mam podobnie, brzuchol rozlany zero zaokrąglenia, jak nie raz dziewczyny fajne piłeczki mają.. [emoji2372]Nie wiem od czego to zależy, może geny?
A jak tyjesz to jak to wygląda? Idzie w boki czy brzuch? Ja tyje najpierw w brzuchu, wcięcie mam jakieś i kazda ciaze tak samo przechodzę ze tylko piłeczkę widać. Mysle ze to od genów zależy
Ja się nie znam ale wątpię, myślę że to albo woda albo przez hormony Waga wzrosła tak szybko i dużo, może to się ustabilizuje chyba że będziesz wcinała duuzo [emoji12][emoji39]
Mi na starcie 2kg do przodu a nie jadlam więcej. Do teraz mnie to trzyma a brzuch jednak większy mam i juz 14+1
Jestem już [emoji16] także tak: usg wszystko oki, termin przesunął się z 11 na 7 kwietnia, według om 12+2, według usg 12+5. 6,29 cm [emoji7] serce 156 min. Kosc nosowa widoczna,, NT- 1.89 mm. Ale nie powiedział kto tam mieszka [emoji56]. Kogo obstawiacie? [emoji848][emoji6]
Gratulacje :-) widzę ze większości termin się przesunął na wcześniejszy

reklama
Ja teraz też objawów brak, na początku tylko za bardzo wsłuchiwałam się w swoje ciało i przez to panikowałam - w moim wypadku to przyczyniła się do tego większa wiedza a raczej internety🤔😉...
W pierwszej też strasznie panikowałam, dużo czytałam i niepotrzebnie się nakręciłam, ale to pewnie dlstego, że bardzo chciałam zostać mamą 😊😊😊 obsesyjnie też robiłam zdjęcia brzuszka 🙈🙈🙈😳😂 teraz już tak nie świruje, a wręcz łapie się na tym, że czasem zapominam, że jestem w ciąży 🙈🙈🙈😂😂😂

W pierwszej też strasznie panikowałam, dużo czytałam i niepotrzebnie się nakręciłam, ale to pewnie dlstego, że bardzo chciałam zostać mamą 😊😊😊 obsesyjnie też robiłam zdjęcia brzuszka 🙈🙈🙈😳😂 teraz już tak nie świruje, a wręcz łapie się na tym, że czasem zapominam, że jestem w ciąży 🙈🙈🙈😂😂😂
Ja na odwrót - w tamtej ciąży prawie wcale się nie stresowałam, miałam jakiś wewnętrzny spokój i przekonanie że wszystko jest dobrze. W tej ciąży na początku lekko ześwirowałam...ale jest coraz lepiej😊

To Moja pierwsza ciaza i boje sie wszystkiego. Dzis mialam potworny koszmar,ale nie będę tu straszyc nikogo....po przebudzeniu polecialam do kibelka sprawdzić czy nic nie leci....Okropność skad takie rzeczy sie biorą😁

reklama
Piersi robią się większe i twardsze ale to chyba nie wpływa na wagę. Mi też zrobiły się pełniejsze, brzuch bardziej rozlany i szersza w pasie jestem ale na plusie zadnych kilogramow jeszcze nie mam.
Wgl mąż wczoraj powiedział że chyba jeszcze 3 sobie zrobimy bo podoba mu się jak jestem w ciąży. Wyśmiałam go bo miało się skończyć na dwójce, ale kto wie.. 😁
mój od samego początku jak mu mówię, że dwójka nam wystarczy to mi odpowiada "zobaczymy" 😱🙈🙈🙈 ... wczoraj stwierdził, że mam już śliczny brzuszek i go to kręci 😳😳🙈🙈🙈😂😂 a ja to się czuję jak taki rozjechany pączek 😳😳😳 u mnie +1kg na tą chwilę, czyli idę z wagą podobnie jak z synem tylko różnica jest taka, że z młodym wyglądałam pięknie i kwitnąco, a z tą moją gwiazdą wyglądam staro i okropnie...😳😳🙄

Do góry