aqa28
Fanka BB :)
No ja wlasnie prenatalne mam również za tydzien, 2 dni po wizyciw kontrolnej, takze stres podwójny heheJa tez 3 tyg temu teraz mam prenatalne we wtorek stres jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja wlasnie prenatalne mam również za tydzien, 2 dni po wizyciw kontrolnej, takze stres podwójny heheJa tez 3 tyg temu teraz mam prenatalne we wtorek stres jest
Ja w pierwszej ciąży też bardzo się stresowałam brakiem objawów , co wizyta męczyłam o to moją ginekolog a ona tylko powtarzała że tylko się cieszyć. Teraz dopiero podchodzę do tego na luzie i umiem się tym cieszyć.No i po takich wypowiedziach czuje się jakoś pewniej, chociaz wszyscy dookoła mówią mi to samo![]()
To moja pierwsza ciaza, może dlatego tak schizujeJa w pierwszej ciąży też bardzo się stresowałam brakiem objawów , co wizyta męczyłam o to moją ginekolog a ona tylko powtarzała że tylko się cieszyć. Teraz dopiero podchodzę do tego na luzie i umiem się tym cieszyć.
Tez sie chetnie dowiem co do nawilzacza,my mamy odwilzacz powietrza w sypialni bo w uk duza wilgoc jest,i do tego mamy taka mala extra lazienke w sypialni i jestem w szoku ile tej wody to sciagaHej dziewczyny, ja was wczoraj czytałam ale jakoś nie miałam weny do pisania, zresztą intensywny rodzinny dzień.
Ja wczoraj zaczęłam 13tydzien z wymiotami, nie wiem kiedy to się skończymi połówkowe wyjdzie gdzieś na połowę listopada więc dopiero wtedy dowiem się jaka płeć
idzie jesień na noc mamy okna już pozamykane i co za tym idzie nosy zapchane, czy któraś z was ma nawilżacz powietrza? Czy takie coś naprawdę się sprawdza w sypialni? Chciałabym zainwestować ale boję się rozczarowania, jeśli która ma to proszę o opinię
Mhhm my dzisiaj na obiad polędwiczki w sosie kurkowym z ziemniaczkami, mój robi, więc leżę i czekam na ten obiadek,
, a wczoraj byliśmy na mieście i na pizzy to tylko jeden kawałek zjadłam bo mi nie smakowała
wybredne to moje dziecko tam jest, mam nadzieję że po porodzie takie nie będzie
![]()
Rozumiem Cię ale postaraj się wyluzować, badania wychodzą ok, żadnych bóli, krwawień, plamień itd. Niedługo wszystkie kwietniówki wejdą w złoty okres ciąży i nie będą się już tak bidulki męczyły a i Ty się uspokoisz bo nie będziesz wtedy "jedyną" bezobjawowomTo moja pierwsza ciaza, może dlatego tak schizuje![]()
Ja w pierwszej ciąży objawów brak, tylko lekkie bóle okresowe. W drugiej ciąży senność i zmęczenie przez może 2 tygodnie. Głupia mówiłam jak super znoszę ciąże. Teraz to tragedia, od 6 tygodnia mdłości i wymioty jakbym tam trojaczki miała. Dzisiaj równe 10+0 i końca nie widać wiec ciesz się brakiem objawów a nie stresuj.Ja w pierwszej ciąży też bardzo się stresowałam brakiem objawów , co wizyta męczyłam o to moją ginekolog a ona tylko powtarzała że tylko się cieszyć. Teraz dopiero podchodzę do tego na luzie i umiem się tym cieszyć.
Ja mam nawilżacz Vicks. Pulmonolog kazał kupić do pokoju córki bo kaszlala po nocach miesiącami. U nas jest bardzo gorąco i wilgotno (sauna) ale przez ciągła klime w domu jest sucho. Nie wiem czy podziałało to czy sterydy wziewne czy jej samo przeszło. Ale bardzo fajnie nawilzalo i można te olejki vicks dodawać żeby się lepiej dziecku oddychało.Tez sie chetnie dowiem co do nawilzacza,my mamy odwilzacz powietrza w sypialni bo w uk duza wilgoc jest,i do tego mamy taka mala extra lazienke w sypialni i jestem w szoku ile tej wody to sciaga
Rozumiem Cie, ja bylam w czwartek na USG, Dzidzia ❤ zdrowa.I po wczorajszych zakupach i plamieniu juz czuje się taka jakas wystraszona, a u mnie to 13+2.Tak, bylam ponad 3 tygodnie temu![]()