reklama
Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Spokojnie...Tak czytam Wasze wypowiedzi nt różnych dolegliwosci i sie zaczynam na maksa martwic, bo ja nie odczuwam niczego, mdlosci, bólów, zupełnie nic. A do wizyty jeszcze tydzień czasu Zwariuje do tego czasu
Też nie mam.. Jak ściągam stanik to mnie piersi bolą... Wkoncu mdłości ustały i niech nie wracają.
Marynia88
Moderator
Spokojnie, nie nakręcaj się - ja ani w pierwszej ani w obecnej ciąży nie miałam żadnych z wymienionych objawów. Urodziłam zdrowego synka a i teraz jest wszystko dobrze.Tak czytam Wasze wypowiedzi nt różnych dolegliwosci i sie zaczynam na maksa martwic, bo ja nie odczuwam niczego, mdlosci, bólów, zupełnie nic. A do wizyty jeszcze tydzień czasu Zwariuje do tego czasu
Patii_666
Tak bo zimno, i od kilku dni są takie wichury że inaczej się nie da..Zamykacie okna bo wam zimno ?
aqa28
Tylko, ze ja od samego początku czuje sie jak nie w ciąży..Spokojnie...
Też nie mam.. Jak ściągam stanik to mnie piersi bolą... Wkoncu mdłości ustały i niech nie wracają.
Próbuję myslec pozytywnie, ale wiadomo jak działa psychika.. przynajmniej moja heh
Annig
Zaangażowana w BB
Ja w pierwszej ciąży też nic nie czułam... a teraz nadrabiam!Tak czytam Wasze wypowiedzi nt różnych dolegliwosci i sie zaczynam na maksa martwic, bo ja nie odczuwam niczego, mdlosci, bólów, zupełnie nic. A do wizyty jeszcze tydzień czasu Zwariuje do tego czasu
Gisiaczek 86
To powinnaś się cieszyć.... Kurcze...Tylko, ze ja od samego początku czuje sie jak nie w ciąży..
Próbuję myslec pozytywnie, ale wiadomo jak działa psychika.. przynajmniej moja heh
Byłaś u lekarza było wszystko ok... To dzidzia rośnie i ma się dobrze
aqa28
No i po takich wypowiedziach czuje się jakoś pewniej, chociaz wszyscy dookoła mówią mi to samoSpokojnie, nie nakręcaj się - ja ani w pierwszej ani w obecnej ciąży nie miałam żadnych z wymienionych objawów. Urodziłam zdrowego synka a i teraz jest wszystko dobrze.
aqa28
Tak, bylam ponad 3 tygodnie temuTo powinnaś się cieszyć.... Kurcze...
Byłaś u lekarza było wszystko ok... To dzidzia rośnie i ma się dobrze
reklama
Gisiaczek 86
Ja tez 3 tyg temu teraz mam prenatalne we wtorek stres jestTak, bylam ponad 3 tygodnie temu