reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja przeczytałam w którejś książce- jeśli masz koty oddaj je do schroniska 😂😂 a lekarz powiedział że żeby się zarazić to trzeba się naprawdę postarać bo jednak prawdopodobienstwo nie jest takie wysokie. Tym bardziej od zwierząt które się zna.
A na necie gdzieś czytałam że jednak prędzej się można zarazić od niemytych owoców i warzyw.

Ja bym taką książkę czym prędzej wyrzuciła do kosza. Kto w ogóle dopuszcza takie teksty do publikacji?
D r a m a t.

reklama
Swedzi was skora?mnie tak po bokach na rekach na nogach ,nie jakos bardzo ale przed ciaza nie swedziala,smarujecie sie czyms zapewne?ja myslalam zeby moze jakies olejki sobie do kapieli dawac bo nie lubie sie smarowac.cycki tez mnie dzis bardziej bola jakby posiniaczone byly,i nie wiem czy mi sie wydaje ale po nocy sa jakies takie twardsze?

Swedzi was skora?mnie tak po bokach na rekach na nogach ,nie jakos bardzo ale przed ciaza nie swedziala,smarujecie sie czyms zapewne?ja myslalam zeby moze jakies olejki sobie do kapieli dawac bo nie lubie sie smarowac.cycki tez mnie dzis bardziej bola jakby posiniaczone byly,i nie wiem czy mi sie wydaje ale po nocy sa jakies takie twardsze?
Ja z natury mam suchą skórę, wiec swedzi mnie brzuch teraz, czasami cycki, a smaruje się zawsze, wiec teraz także.
Najlepiej łagodne naturalne kosmetyki, Dziewczyny polecaly tu 2: Weleda, Mustela, a ja dzis zaczynam AA I love you Mummy❤👍!

To chyba normalne. Ja zamierzam stosować zwykła oliwkę po kapieli. Brzuch zaswedział mnie kilka razy za to piersi ciągle swędzą zwłaszcza przy sutkach 🥴

Ja Wam powiem dziewczyny, że dla mnie 10 tydzień to apogeum objawów, nie dość że przed ciąża miałam migreny, a pogoda jest jaka jest więc teraz codziennie ból głowy, to jeszcze mdłości, dzidzia wybrzydza co do jedzenia, jak coś jej nie przypasuje to zaraz odruch wymiotny, ogólne osłabienie i od 2 dni pobolewa mnie brzuch na dole tak jakby ciągnął, czasem takie ukłucie, czasem ucisk, nic mocnego ale jednak upierdliwe jak całe dnie boli.. No i moje senność osiągnęła szczyt, nic bym innego nie robiła tylko spała pocieszam się że z dnia na dzień będzie lepiej, pozdrowienia dla Wszystkich mamuś i milutkiej niedzieli 😘

Hej dziewczyny, ja was wczoraj czytałam ale jakoś nie miałam weny do pisania, zresztą intensywny rodzinny dzień.
Ja wczoraj zaczęłam 13tydzien z wymiotami, nie wiem kiedy to się skończy 🤔 mi połówkowe wyjdzie gdzieś na połowę listopada więc dopiero wtedy dowiem się jaka płeć 🤔idzie jesień na noc mamy okna już pozamykane i co za tym idzie nosy zapchane, czy któraś z was ma nawilżacz powietrza? Czy takie coś naprawdę się sprawdza w sypialni? Chciałabym zainwestować ale boję się rozczarowania, jeśli która ma to proszę o opinię
Mhhm my dzisiaj na obiad polędwiczki w sosie kurkowym z ziemniaczkami, mój robi, więc leżę i czekam na ten obiadek 😍😍, 😋, a wczoraj byliśmy na mieście i na pizzy to tylko jeden kawałek zjadłam bo mi nie smakowała 🤢wybredne to moje dziecko tam jest, mam nadzieję że po porodzie takie nie będzie 🤦‍♀️

reklama
Hej dziewczyny, ja was wczoraj czytałam ale jakoś nie miałam weny do pisania, zresztą intensywny rodzinny dzień.
Ja wczoraj zaczęłam 13tydzien z wymiotami, nie wiem kiedy to się skończy 🤔 mi połówkowe wyjdzie gdzieś na połowę listopada więc dopiero wtedy dowiem się jaka płeć 🤔idzie jesień na noc mamy okna już pozamykane i co za tym idzie nosy zapchane, czy któraś z was ma nawilżacz powietrza? Czy takie coś naprawdę się sprawdza w sypialni? Chciałabym zainwestować ale boję się rozczarowania, jeśli która ma to proszę o opinię
Mhhm my dzisiaj na obiad polędwiczki w sosie kurkowym z ziemniaczkami, mój robi, więc leżę i czekam na ten obiadek 😍😍, 😋, a wczoraj byliśmy na mieście i na pizzy to tylko jeden kawałek zjadłam bo mi nie smakowała 🤢wybredne to moje dziecko tam jest, mam nadzieję że po porodzie takie nie będzie 🤦‍♀️
Zamykacie okna bo wam zimno ?

Do góry