reklama
Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Mnie nic nie boli.. Na szczęście.Jestem 11+4 mam dzis bole pod brzusza takie miesiaczkowe ale dosc lekkie,generalnie malo mnie cos boli introche sie zastanawiam nad tym,tez lekkie bole kregoslupa,ma tak ktoras?
PałkaZapałka
Ja przeczytałam w którejś książce- jeśli masz koty oddaj je do schroniskaA propo toxo. Nigdy nie mialam i nie mam przeciwciał. No i polozna mowi do mnie, ze mam kategoryczny zakaz głaskania zwierząt! Myslalam, że poleje się ze śmiechu![]()

A na necie gdzieś czytałam że jednak prędzej się można zarazić od niemytych owoców i warzyw.
Chichuni
Można się zarazić od zwierząt bawiąc się ich odchodami, a nie od głaskaniaJa przeczytałam w którejś książce- jeśli masz koty oddaj je do schroniskaa lekarz powiedział że żeby się zarazić to trzeba się naprawdę postarać bo jednak prawdopodobienstwo nie jest takie wysokie. Tym bardziej od zwierząt które się zna.
A na necie gdzieś czytałam że jednak prędzej się można zarazić od niemytych owoców i warzyw.

Ale ciemnogród niestety w modzie

PałkaZapałka
Tak miewam i takie jakby mi macicę rozciągało odczuwam i to po odstawieniu luteiny ale poza tym jest okPamiętam ze też jesteś 13 jak nie 14 tydzień, czy miewasz jeszcze takie klucia, czy też ucisk po lewej bądź prawej stronie macicy?![]()
P
pożegnanie
Gość
Dokładnie, ja od wczoraj czuje takie delikatne ledwo ledwo, ale czuje.Tak miewam i takie jakby mi macicę rozciągało odczuwam i to po odstawieniu luteiny ale poza tym jest oki nie jest to aż takie uciążliwe
Co jakis czas to mam, nie staje, więc chciałam się upewnić ze na tym etapie tez tak jest

AnnaKatarzyna
Dziewczyny
Mam pytanie. Od kilku dni znów mam ciągłe parcie na pęcherz. Było tak na początku później przeszło. Najgorzej w nocy chodzę często A za każdym razem budzę się z parciem i bólem podbrzusza jakbym cała noc w łazience nie była. Badanie moczu robiłam we wtorek i było ok .Do tego takie szczypanie w brzuchu. Nie wiem czy powtórzyć mocz czy zrobić jakiś wymaz?
magnolia1505
Mnie umówiła juz jak byłam na prenatalnych, bo to w tym samym miejscu. Idę 10.11 i wtedy chyba będę 20+2Macie juz wyznaczone, mi lekarka na USG w czwartek powiedziała, ze najlepiej po 20 tygodniu, żeby nie wcześniej.
Chichuni
Rozciaga Ci się macica i napiera na pecherz. Im starsza ciąża tym macica wieksza.DziewczynyMam pytanie. Od kilku dni znów mam ciągłe parcie na pęcherz. Było tak na początku później przeszło. Najgorzej w nocy chodzę często A za każdym razem budzę się z parciem i bólem podbrzusza jakbym cała noc w łazience nie była. Badanie moczu robiłam we wtorek i było ok .Do tego takie szczypanie w brzuchu. Nie wiem czy powtórzyć mocz czy zrobić jakiś wymaz?
Szczypanie też mam w macicy, czupakabra podgryza

reklama
Oleczqa002
Masakra... jak czytam takie rzeczy to mnie krew zalewa.A propo toxo. Nigdy nie mialam i nie mam przeciwciał. No i polozna mowi do mnie, ze mam kategoryczny zakaz głaskania zwierząt! Myslalam, że poleje się ze śmiechu![]()
Witamy w ciemnogrodzie