reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
A propo toxo. Nigdy nie mialam i nie mam przeciwciał. No i polozna mowi do mnie, ze mam kategoryczny zakaz głaskania zwierząt! Myslalam, że poleje się ze śmiechu 🤣
Ja przeczytałam w którejś książce- jeśli masz koty oddaj je do schroniska 😂😂 a lekarz powiedział że żeby się zarazić to trzeba się naprawdę postarać bo jednak prawdopodobienstwo nie jest takie wysokie. Tym bardziej od zwierząt które się zna.
A na necie gdzieś czytałam że jednak prędzej się można zarazić od niemytych owoców i warzyw.

Ja przeczytałam w którejś książce- jeśli masz koty oddaj je do schroniska 😂😂 a lekarz powiedział że żeby się zarazić to trzeba się naprawdę postarać bo jednak prawdopodobienstwo nie jest takie wysokie. Tym bardziej od zwierząt które się zna.
A na necie gdzieś czytałam że jednak prędzej się można zarazić od niemytych owoców i warzyw.
Można się zarazić od zwierząt bawiąc się ich odchodami, a nie od głaskania 🤣
Ale ciemnogród niestety w modzie 🤣

Dziewczyny:) Mam pytanie. Od kilku dni znów mam ciągłe parcie na pęcherz. Było tak na początku później przeszło. Najgorzej w nocy chodzę często A za każdym razem budzę się z parciem i bólem podbrzusza jakbym cała noc w łazience nie była. Badanie moczu robiłam we wtorek i było ok .Do tego takie szczypanie w brzuchu. Nie wiem czy powtórzyć mocz czy zrobić jakiś wymaz?

Dziewczyny:) Mam pytanie. Od kilku dni znów mam ciągłe parcie na pęcherz. Było tak na początku później przeszło. Najgorzej w nocy chodzę często A za każdym razem budzę się z parciem i bólem podbrzusza jakbym cała noc w łazience nie była. Badanie moczu robiłam we wtorek i było ok .Do tego takie szczypanie w brzuchu. Nie wiem czy powtórzyć mocz czy zrobić jakiś wymaz?
Rozciaga Ci się macica i napiera na pecherz. Im starsza ciąża tym macica wieksza.
Szczypanie też mam w macicy, czupakabra podgryza 🤣 a tak poważnie to też jest skutek rozciągania macicy ;)

reklama
Do góry