Chichuni
Fanka BB :)
I dobra jest?Preglife też mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I dobra jest?Preglife też mam
Ujdzie...I dobra jest?
Tak, preglife. Używam jeszcze ciąża +.Ujdzie...
na którymś forum babeczka pisala ze kaszanki nie wolno jesc w ciazy, ale nie pamiętam dlaczego . Sama bym zjadla ale wstrzymam sięJa wczoraj na kolację wyciągnęłam pieczona kaszankę i poszłam taka szczęśliwa spać. Powoli wraca mi apetyt więc moze te lepsze czasy nadchodzą.
Co do ruchów dziecka to myślę że dopóki nie dostanę porządnego kopniaka to nawet się nie domyśle że to to. Ale jakoś też na to nie czekam z niecierpliwością.
Bo niby krew i można mieć toxo, ale czytałam na internecie, że poddana porządnej obróbce cieplnej nie jest szkodliwa tak jak nie jest szkodliwy kotlet usmażony. Myślę, że nic mi nie będziena którymś forum babeczka pisala ze kaszanki nie wolno jesc w ciazy, ale nie pamiętam dlaczego . Sama bym zjadla ale wstrzymam się
A propo toxo. Nigdy nie mialam i nie mam przeciwciał. No i polozna mowi do mnie, ze mam kategoryczny zakaz głaskania zwierząt! Myslalam, że poleje się ze śmiechuBo niby krew i można mieć toxo, ale czytałam na internecie, że poddana porządnej obróbce cieplnej nie jest szkodliwa tak jak nie jest szkodliwy kotlet usmażony. Myślę, że nic mi nie będzie
witaj w II trymestrze mamy ten sam termin kiedy masz połówkowe?A my witamy się w II trymestrze życzymy wszystkim dobrego dnia!
Pamiętam ze też jesteś 13 jak nie 14 tydzień, czy miewasz jeszcze takie klucia, czy też ucisk po lewej bądź prawej stronie macicy?Ja wczoraj na kolację wyciągnęłam pieczona kaszankę i poszłam taka szczęśliwa spać. Powoli wraca mi apetyt więc moze te lepsze czasy nadchodzą.
Co do ruchów dziecka to myślę że dopóki nie dostanę porządnego kopniaka to nawet się nie domyśle że to to. Ale jakoś też na to nie czekam z niecierpliwością.
Macie juz wyznaczone, mi lekarka na USG w czwartek powiedziała, ze najlepiej po 20 tygodniu, żeby nie wcześniej.witaj w II trymestrze mamy ten sam termin kiedy masz połówkowe?