reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Moj maz jest moim bohaterem dzisiejszego dnia bo kupil kfc,ba nawet nie wzial napoji i wzial wiecej skrzydelek!wlasnie zjadlam i nie wiem czy to byl dobry pomysl...tak na marginesie u mnie jest 22:00 wiec az tak mnie nie pokrecilo by jesc o 23:00 hehe
Ja jem o 23, zdarza sie kanapeczka z serem żółtym, rzecz jasna 😉.

No powiem Ci, że masz męża super hero!!! Zaimponował nam tu!!! 🦸‍♂️🦸‍♂️🦸‍♂️

reklama
Moj maz jest moim bohaterem dzisiejszego dnia bo kupil kfc,ba nawet nie wzial napoji i wzial wiecej skrzydelek!wlasnie zjadlam i nie wiem czy to byl dobry pomysl...tak na marginesie u mnie jest 22:00 wiec az tak mnie nie pokrecilo by jesc o 23:00 hehe
Ja po kurczaku z KFC wylądowałam z córką na porodwoce 🤣

Normalnie wychodzimy z mężem na „randki” raz w tygodniu. Od momentu ciąży nie byliśmy bo albo był w pracy albo mdłości. Wczoraj poczułam się lepiej wiec wyszliśmy. Tak się świetnie bawiliśmy ze uciekałam szybko z restauracji a w samochodzie rzyganko. Romantycznie jak nic.
Dzień dobry 🌺
Posadziłam dziecko przed kompem na e-lekcje a sama znowu w łóżku leżę 😐

A my witamy się w II trymestrze 🥳 życzymy wszystkim dobrego dnia!

Załączniki

• Screenshot_2020-09-27-07-58-27-202_com.gravid.gravid.jpg
    Screenshot_2020-09-27-07-58-27-202_com.gravid.gravid.jpg
    106,4 KB · Wyświetleń: 76
mi się podobają nietypowe imiona 🙈🙈 syn ma na imię Mieszko, a teraz walczę z mężem żeby się przekonał do Jagny, ale coś mi to nie wychodzi 😳🙄🙈🙈🙈😂 w alternatywach jest jeszcze Zuzanna i Lilia 😊😊
Jeju jakbym siebie czytała!
Mieszko, Gniewków, malina, Jagoda, Jagna ehh ❤️❤️

A patrzą na mnie jak na wariata 😜😜 mamy dużo dzieci w rodzinie i te piękne imiona też już są blisko więc nie chce tak samo, Maysia, Zosia, Olek 😁.

Ciężko będzie ❤️❤️

reklama
Do góry