reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Poczytałam o tej płci z moczu. 5-6 dziewczynka, 7-8 chłopiec.
Sprawdzam ile mam...no oczywiście że mam 6,5 przecież nie mogłabym sobie po ludzku powróżyć jak reszta dziewczyn 🙈🙈🙈
Heh, u mnie na pierwszym badaniu pH 6, ostatnim 7 :) wyglada na to ze siusiak rośnie :) a na usg go na razie widać nie było ;)
Zobaczymy co się z tego wykluje :)

Heh, u mnie na pierwszym badaniu pH 6, ostatnim 7 :) wyglada na to ze siusiak rośnie :) a na usg go na razie widać nie było ;)
Zobaczymy co się z tego wykluje :)
Jak już będziemy wszystkie po połówkowych to fajnie będzie porównać, czy faktycznie to ph pokazywało nam jaka płeć u nas jest :) 😁 wiadomo, że to tak dla zabawy, ale powróżyć zawsze sobie można 😁😁🙈😂

Sama sobie zprawdziłam ten chiński z ciekawości . Z pierworodnym się zgadza, a teraz wychodzi dziewczyna - ale ja nie umiem z dziewczynkami, jestem nastawiona na chłopaka ( oczywiscie zeby było zdrowe to najwazniejsze )

Komedia z nami.

Ja się nastawiam na długie spacery, kp mogę wszędzie. ( w pierwszej nie dopuszczałam mozliwosci kp - a karmiłam 11 msc, teraz odwrotnie zakładam tylko kp :)

Sama sobie zprawdziłam ten chiński z ciekawości . Z pierworodnym się zgadza, a teraz wychodzi dziewczyna - ale ja nie umiem z dziewczynkami, jestem nastawiona na chłopaka ( oczywiscie zeby było zdrowe to najwazniejsze )

Komedia z nami.

Ja się nastawiam na długie spacery, kp mogę wszędzie. ( w pierwszej nie dopuszczałam mozliwosci kp - a karmiłam 11 msc, teraz odwrotnie zakładam tylko kp :)
Mi kp nie przeszkadzało w długich spacerach. Cyca dostawał przed wyjściem. Zazwyczaj podczas spaceru spał i cyc po przyjściu. Fakt że dłużej niż 3h nie spacerowaliśmy, więc raczej nie głodował

reklama
Do góry