reklama
LaetitiaAinos
Fanka BB :)
@m.art. Łupiny nie ma na isofix a o to chodziło. Isofix masz TYLKO w bazie jeśli chodzi o foteliki 0-13. Nie odpowiedziałaś na moje pytanie, odpowiedziałam za Ciebie. Noworodki mają często problem z oddechem, dlatego w szpitalach proszą o próbę z fotelikiem wlasnie w szpitalu. Fotelika 0-18 nie przeniesiesz.
A obrócisz ta łupinę na pasy, żeby bezpiecznie wyciągnąć dzieciątko?
Nie wiem kto takich bzdur Ci nagadał o błędnych testach ADAC? A Test Plus nie przejdzie Ci żaden fotelik przodem. Czy to na pasy, czy też na isofix.
Nie będę się spierała- rób jak chcesz, ale jest tu dużo młodych przyszłych mam, ktore jeszcze nie wiedzą ani fotelikach, ani o ich możliwościach, ani o ich kosztach. I nie wprowadzaj proszę ludzi w błąd.
Przeżyliśmy wypadek w Niemczech. Nie chciej wiedzieć na co musiałam patrzeć. Kwestia bezpieczeństwa moich dzieci na drodze jest dla mnie pryriorytetem. Nigdy w życiu nie wsadziłabym dziecka z tyłu, na 3 rząd siedzeń. Najprędzej sama bym tam usiadła.
Instynkt ojcowski, instynktem a mój chop niedawno wysłał mi to z wyrazami żalu, że on przecież też się napracował
A obrócisz ta łupinę na pasy, żeby bezpiecznie wyciągnąć dzieciątko?
Nie wiem kto takich bzdur Ci nagadał o błędnych testach ADAC? A Test Plus nie przejdzie Ci żaden fotelik przodem. Czy to na pasy, czy też na isofix.
Nie będę się spierała- rób jak chcesz, ale jest tu dużo młodych przyszłych mam, ktore jeszcze nie wiedzą ani fotelikach, ani o ich możliwościach, ani o ich kosztach. I nie wprowadzaj proszę ludzi w błąd.
Przeżyliśmy wypadek w Niemczech. Nie chciej wiedzieć na co musiałam patrzeć. Kwestia bezpieczeństwa moich dzieci na drodze jest dla mnie pryriorytetem. Nigdy w życiu nie wsadziłabym dziecka z tyłu, na 3 rząd siedzeń. Najprędzej sama bym tam usiadła.
Instynkt ojcowski, instynktem a mój chop niedawno wysłał mi to z wyrazami żalu, że on przecież też się napracował
a czy położnej nie wybiera się dopiero w szpitalu po porodzie?Dziewczyny pytanie do Warszawianek. Czy macie wybrane polozne środowiskowe? Ja zupelnie nie wiem jak sie do tego zabrac.....
Mama2018mama
Właśnie dzis włączę nawilżać i spróbujęA może jakiś nawilżać powietrza na noc? Albo choć szklanka z zaparzoną miętą?
Ja mam tak regularnie jak zaczynamy sezon grzewczy ze po prostu za sucho w domu i drapie gardło :/
Ana874
Dokładnie, A na końcu tekst: hmmm i tak nie wiem co i gdzie, tu nic nie widaćZnam z autopsji Zawsze jest: „No dobrze, powiedz mi gdzie co jest na tym zdjęciu.”
Ja mieszkam w Dubaju. Rodzę planowo pod koniec kwietnia. W maju już się tu będę gotować. Temperatury non stop 35+ lub więcej. Dobre na urlop przy basenie a na ciagle życie to już mniej fajnie. Nikt tu nie spaceruje 3h z dzieckiem, siada na ławeczce i karmi bo to jest sauna. Można posiedzieć w ogrodzie aż pot tylka nie zaleje i koniec. Tez dlatego chcemy większy dom i ogród żeby chociaż tam się wyszaleć.
Ana874
Ja patrząc na dzieci wśród znajomych czy rodziny, to pierwsze dziecko to ksero ojcamój mąż przy pierwszym dziecku też chciał córkę, bo twierdził, ze to będzie taka mała księżniczka tatusia ale jak na prenatalnych dowiedzieliśmy się, że będzie synuś to już się tak nastawił, że nie chciał żeby na następnych badaniach okazało się, że jednak to dziewczynka No i jest synuś tatusia, który dosłownie jest jak skóra zdjęta z ojca tylko oczy ma moje
I Tak to później jest, my nosimy 9miesiecy, wymiotujemy, rośniemy, Puchna nogi itp, A na końcu okazuje się, że to cały tatuś ❤
Gisiaczek 86
Kurcze ja troszkę smutna.. Bo jesteśmy pewni że córka... No ale oby tylko zdrowe... Zobaczymy jak coś się pokaże i wtedy napisze... Moje ph7. Chocuaz nie wierzę w takie zabobony.. Bo chiński pokazuje córkę .Sprawdziłam sobie to pH w ciąży z synem i na początku miałam 7, a po miesiącu 6,5 i tak już mi do końca ciąży zostało
reklama
Kamiśka :)
O kurczaczki to identycznie jak ja na samym początku 7 a teraz 6,5 , skisne do wtorku [emoji23][emoji23][emoji23][emoji1751][emoji1751]szkoda , że nie mam wyników z młodą , chociaż trzymanie 11 lat wyników moczu byłoby dziwne [emoji23][emoji23]Sprawdziłam sobie to pH w ciąży z synem i na początku miałam 7, a po miesiącu 6,5 i tak już mi do końca ciąży zostało [emoji13][emoji4]