klaudiaanita
Fanka BB :)
Może u mnie ,chciałbym ☺ Ale dziewczyna tez będzie cudnaYay mamy kolejny roz na forum,teraz niebieski dla balansu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może u mnie ,chciałbym ☺ Ale dziewczyna tez będzie cudnaYay mamy kolejny roz na forum,teraz niebieski dla balansu
To ja się teraz stresuję, że nie dojadę do szpitala. Ostatnia ciąża na patologii końcówka. Wiecie kiedy zorientowałam się, że rodzę? Między 8 a 9 cm rozwarcia. Nigdy nie zapomnę paniki na oddziale jaką wywołałam
mój mąż przy pierwszym dziecku też chciał córkę, bo twierdził, ze to będzie taka mała księżniczka tatusia ale jak na prenatalnych dowiedzieliśmy się, że będzie synuś to już się tak nastawił, że nie chciał żeby na następnych badaniach okazało się, że jednak to dziewczynka No i jest synuś tatusia, który dosłownie jest jak skóra zdjęta z ojca tylko oczy ma moje6 października już nie mogę się doczekać Po cichu liczę na spełnienie marzeń mojego Marcina (na dziewczynkę-Julcię), ale najważniejsze, żeby było zdrowe
Klippan kiss II jak dobrze pamiętam nazwę jako jeden z niewielu, może być uzywany od narodzin, bo ma fotelik łupine w sobie. Kuzynka go kupiła dla starszego dziecka, urodziła drugie i jej facet zamiast wziąć maxi cosi, to wziął ten i powiem Wam, że to dziecko naprawdę super leżało w tym foteliku. Ja nie chce kupować klippana kiss II ale podoba mi się ta łupina i zastanawiam się czy klippan dinofix jest taki sam.
Ja tez bym nie chciała wyciągać takiego noworodka z auta, ale u mnie to inna pogoda, więc tez patrzę pod innym kątem na to.
Mój mąż zamarzył sobie żeby w przyszłym roku zmienić auto, na takie co ma osobne fotele, w drugim rzedzie są tylko dwa i reszta z tyłu. Wybiłam mu go chyba z głowy, bo powiedziałam, że nie będzie żadne dziecko jeździło w bagażniku kosztem "lepszego" auta.
U mnie chiński kalendarz też się sprawdził, wychodzi córaA wg czytałam, że ph moczu w ciąży może tez sugerować płeć i u mnie wychodziło, że to córka, a do tego też kalendarz chiński wróżył mi córkę i jak zaszłam w ciążę to śniło mi się, że jestem w ciąży bliźniaczej z dziewczynkami, więc sprawdziła się i ciąża bliźniacza, bo były na początku dwa pęcherzyki i jak widać dziewczynka też się sprawdziła
U mnie się nie sprawdził - według kalendarza miała być córka a wyszedł synuś. Teraz też wychodzi że córka i mam nadzieję żee znów się nie sprawdzi.U mnie chiński kalendarz też się sprawdził, wychodzi córa
Mojej siostrze, mojej mamie i moim przyjaciółkom, które maja dzieci też się wszystkim sprawdziło nie wiem czy to przypadek czy faktycznie coś w tym jest
U mnie ten kalendarz pokazał chłopca ciekawe czy będzie chłopak ☺ Dowiemy się 10paźU mnie chiński kalendarz też się sprawdził, wychodzi córa
Mojej siostrze, mojej mamie i moim przyjaciółkom, które maja dzieci też się wszystkim sprawdziło nie wiem czy to przypadek czy faktycznie coś w tym jest
A wg czytałam, że ph moczu w ciąży może tez sugerować płeć i u mnie wychodziło, że to córka, a do tego też kalendarz chiński wróżył mi córkę i jak zaszłam w ciążę to śniło mi się, że jestem w ciąży bliźniaczej z dziewczynkami, więc sprawdziła się i ciąża bliźniacza, bo były na początku dwa pęcherzyki i jak widać dziewczynka też się sprawdziła
To wcale nie jest zle rozwiazanie, jezdzilismy jakis czas mercedesem v i tez ustawialismy fotele 2 w 2 rzedzie i 2 z tylu, lub 1 w 2 rzedzie i 3 z tylu, super uklad i dostep do dzieci