Dzień dobry,
Piękny dziś dzień mamy [emoji4]
Cukry mam w normie, więc jest super [emoji16]
Bzdura. Znajdź mi łupinę z isofix [emoji23] ADAC jest bardzo istotny a Test Plus przechodzą tylko foteliki RWF, do tego jest to test nieobowiązkowy. Chcesz, to woź noworodka w takim, którego nie możesz wyciągnąć z samochodu. Chyba zapomniałaś jak bardzo delikatne są takie dzieci? Fotelik 0-18 np Klippan nie są polecane dla najmniejszych dzieci. No i ten nie kosztuje poniżej 1000 zł [emoji23]
@Majjka. Axkid Minikid świetny, drugi fotelik.
@amely88 nam się nie sprawdził. Córeczka wybudzała się jak jej w nocy chciałam skontrolawac temperaturę. Ale był moim pierwszym wyborem [emoji4]
@Dzidziu wal jak w dym [emoji1]
@PałkaZapałka swietny pomysł z tą jazda próbną. Będzie mniej stresu. A i ten plan z odkładaniem też. Na same szczepienia do roku wydaliśmy już prawie 2000 zł. Do tego wizyty pediatry. Od marca do lipca tylko domowe w razie potrzeby. A taki lekarz nie życzy sobie 100 zł.
@alpine mam ten sam dylemat z samochodem. Niby auto mam duże, ale nie jestem pewna czy wejdą 3 foteliki w drugim rzędzie siedzen. Starszaka nie przeniosę ani do przodu ani do 3 rzędu siedzen, bo uważam, że jest to niebezpieczne. Tym bardziej z tylu- przecież to strefa zgniotu! Jak już się trochę lepiej będę czuła podjadę do sklepu, poprzymierzam. Spać przez to nie mogę.
Zmykam walczyć że śniadaniem.