Pewnie jak juz bede miala konkret, po rekonesansie, opiniach chętnie się podzielę
. Mam znajomą, która ma 10ma-cznego synka z nią też skonfrontuje, ale .
jak juz powiem światu, narazie wie Mama i Mąż
!
Ja czuje się dobrze, a ze pracuje zdalnie na pewno do końca roku, to mam psychiczną swobodę, bo czuje sie bezpiecznie w domu. Dużo w pracy sie dzieje, ale dzięki temu nie rozmyślam. Planuje pracować ile się da w takim trybie, jesli dalej będę tak dobrze się czuła. Kregosłup może sie buntować, bo mam z nim problemy od końca 2013r., zatem jak brzuch juz będzie duży, to pewnie pójdę na L4. Lekarka chciała dawać mi L4, ale mialam pomiędzy urlop i 2tyg.lezalam, teraz czuje większą moc.
Hehe weź on szuka zainteresowania jakby juz był zazdrosny, widzi ze piersi rosna i mówi:ale nie dla mnie! Przeszla mi juz później na niego złość, nawet zalatwil mi sprawę w Orange
. Dopóki nie mam brzucha, to chyba on jakoś nie ogarnia.
O matce mi swojej mowi, bo miała wczoraj zabieg z endoroteza w kolanie, to go interesuje, a ma 84 lata.
Powiedziałam wracam dzis z biura (jade na badanie + zatrudniam nową osobę i podpisuje umowe), to ma byc OBIAD dla Dzidziu + Dzidzi ❤❤❤! Zrobi piergoli z torebki, Ok ale juz raz cebulkę do takich spalił
!