reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dziewczyny zdarzycie spokojnie ze wszystkim :) jak ja bym chciała wszystko od nowa kupowac a tak to mam juz 80 procent rzeczy po synku :) a chętnie bym kupiła czy to nowy wozek czy nowe łóżeczko 🤗 za to mam nadzieję ze bedzie dziewczynka i będę chociaż mogla nowych ubranek pokupować :) jedyne co to powiem Wam, ze wyprawka to duzy wydatek i warto co miesiąc kupić jakas rzecz z tych droższych zeby nie zostawiać na ostatnią chwilę wszystkiego :)

Obudził mnie moj dwulatek od dwoch dni kaszle ale tylko w nocy niewiem co z nim zrobić :( w dzien ma trochę katar może w nocy mu splywa ten katar
Mogę się zamienić hahah bo dla mnie zakupy jak zakupy, nie kręci mnie to że to ubraneczka, kocyki czy inny czamadan, jakoś tak bardziej praktycznie podchodzę do tematu w sensie żeby mieć to co konieczne a nie puszczę na widok ślicznych spioszkow.
Z pieniędzmi to na pewno fakt i jak będę sobie rozpisywać to też iel ok, dana rzecz kosztuje. Ja sobie w sierpniu założyłam cel na koncie do końca marca na daną kwotę i chciałabym do narodzin tyle uzbierać bo wiadomo przed narodzinami wydatki ale po na pewno też bo a to coś się przypomni a to nie daj Boże jakiś lekarz prywatnie itd.

reklama
Dziękuję ślicznie 😊😊😍 ja od początku mówiłam, że u mnie córa, bo nie oszczędza matki 😳🙈😂😂😍
a jakie mialas dolegliwosci? 😁 Bo ja na pewno nie pięknieje 😂 jestem szara bura 😁 koleżanki mówią, ze na pierwszych prenatalnych zawsze lekarz im mówił, ze jest chłopak i widać siusiaka wiec jak nie powiedział to będzie dziewczynka 😁 dla mnie to pierwsze dziecko najwazniejsze żeby było zdrowe❤️ ale dziwi mnie fakt, ze mi akurat płci nic powiedział chociażby w ileś % bo mówił każdej koleżance na pierwszych prenatalnych 😁 to nic mam nadzieje, ze na zwykłym usg za 3 tyg sie dowiemy 🥰

Ja dzis czytam Was, ale jakos mam doła, wozweczki, maty, bukajaczki, ochraniacz, specjalne jakies buteleczki, bidonki pojecia o tym i jakos mi smutno. Nie mam jeszcze czasu sie tym zajac, bo pracuje i czuje sie jal głupia!

Do tego Mąż jest na przymusowej kwarantannie ( pomysł w jego pracy), bo zawiózł matke do szpitala, na planowany zabieg i drażni mnie od rana! Jeszcze w pziamie jest i pyta co mu powiem fajnego.

Jutro mam USG, to będę weselsza ❤❤❤!
Miłego wieczoru Girls 😃👍!
Ja też O tych wszystkich rzeczach nie myślę, jakoś to dla mnie za szybko.
Do Kiedy będziesz pracować? Mój jest zły że nie idę na zwolnienie, dwóch lekarzy wypowiedział się, że nie ma potrzeby. I ja tak sobie pomyślałam, że po co mam siedzieć sama w domu jak póki co mogę być między ludźmi 🤔
A co do Twojego,... to jak to przeczytałam to było słodkie, ale jak byłabym na Twoim miejscu tooooo😡😡😡😡
Po USG będziesz fruwac że szczęścia ❤🥰😍

Jestem! Moja kruszynka to już nie taka kruszynka 🙈🙈😂😍 ma prawie 7cm :) wszystko dobrze, Pani doktor powiedziała, że po USG nie widzi niczego niepokojącego, więc test PAAPA sobie darowałam tak jak w pierwszej ciąży :) No i według Pani doktor to dziewczynka!!! 😍😍😍 wygląda na to, że moje przeczucia były jak najbardziej słuszne! 😁😊😊😊🤗 jestem przeszczęśliwa, bo dziecko zdrowe, wszystko prawidłowo, bardzo aktywny maluch, widzieliśmy rączki, nóżki, główkę, dosłownie całego maleńkiego człowieczka 😍😍😍 cudowne uczucie! 😊😊😊 aha i oficjalnie u mnie dzisiaj 13+1 i termin na 30.03 :) ale zostaje w kwietniówkach, bo 2 dni w tą, czy w tą to żadna różnica ;)
Gratulacje ogromne 🥰😍

U mnie 3 dziecko a tez trzeba będzie wszystko kupić bo to będzie 6 lat różnicy i wszystkiego się pozbyłam. Mam chyba jeszcze spacerówkę yoyo bo ja można tak fajnie kompaktowo złożyć i dobra na samolot ale to dla większego dziecka.
Szpital już mam wybrany bo tu się chodzi do ginekologa do wybranego szpitala, wszystkie badania w jednym miejscu a na końcu się w tym szpitalu rodzi.

Witam się w 9t0d z zerowymi objawami 🤔
Mdłości mi stopniowo znikały, aż poszły w niepamięć, a dziś to nawet piersi stały się miękkie i nie bolą. No nic, poczekamy co przyniesie dzień 😉
Mi z objawów zostało tylko siusiu, spanie i tyle, aaaa zaczął mnie brzuch swedziec i sutki 😱 lekarz kazał się cieszyć, że ciąża tak ladodnie przebiega 😍

reklama
Do góry