PałkaZapałka
Fanka BB :)
Mogę się zamienić hahah bo dla mnie zakupy jak zakupy, nie kręci mnie to że to ubraneczka, kocyki czy inny czamadan, jakoś tak bardziej praktycznie podchodzę do tematu w sensie żeby mieć to co konieczne a nie puszczę na widok ślicznych spioszkow.Dziewczyny zdarzycie spokojnie ze wszystkim jak ja bym chciała wszystko od nowa kupowac a tak to mam juz 80 procent rzeczy po synku a chętnie bym kupiła czy to nowy wozek czy nowe łóżeczko za to mam nadzieję ze bedzie dziewczynka i będę chociaż mogla nowych ubranek pokupować jedyne co to powiem Wam, ze wyprawka to duzy wydatek i warto co miesiąc kupić jakas rzecz z tych droższych zeby nie zostawiać na ostatnią chwilę wszystkiego
Obudził mnie moj dwulatek od dwoch dni kaszle ale tylko w nocy niewiem co z nim zrobić w dzien ma trochę katar może w nocy mu splywa ten katar
Z pieniędzmi to na pewno fakt i jak będę sobie rozpisywać to też iel ok, dana rzecz kosztuje. Ja sobie w sierpniu założyłam cel na koncie do końca marca na daną kwotę i chciałabym do narodzin tyle uzbierać bo wiadomo przed narodzinami wydatki ale po na pewno też bo a to coś się przypomni a to nie daj Boże jakiś lekarz prywatnie itd.