Kamiśka :)
Fanka BB :)
Ja swoją młodą karmiłam miesiąc , po porodzie miałam bardzo niską hemoglobinę i pakowali we mnie coraz to większe dawki żelaza i młodą strasznie przez to zatwardzalo nie było kupki bez bólu i krzyku
zaraz po tym pojawiła się skaza białkowa i ją odstawiłam [emoji1745] od początku nie byłam zwolenniczką kp a teraz jak będzie zobaczymy spróbuję ale jest 80% szans że skoro ja i młoda miałyśmy skazę to i dzidziol też będzie ją miał a ja po diecie cukrzycowej na pewno nie będę stosować kolejnej bo się wykończę [emoji1751][emoji1751] co ma być to będzie [emoji4][emoji4]
Kurde nie rozumiem tego cukru godzinę po kolacji 126 norma do 140 a dzisiaj rano 103 [emoji17][emoji17] przez sen widocznie źle mi się trawią te dziady [emoji3525]
Ja też nie rozumiem Waszego nakręcania się ja od początku nawet nie pomyślałam że coś może pójść nie tak , i jak czytam nie które to myślę sobie cholera czy ja jestem zła matką że się nie przejmuje? [emoji1745][emoji1745] Jest wiele kobiet które mają realne powody do zmartwień , może pomyslcie o nich zanim kolejny raz będzie panikować że was dzisiaj cycki nie bolą a wczoraj bolały [emoji1751][emoji1751][emoji1751]
Kurde nie rozumiem tego cukru godzinę po kolacji 126 norma do 140 a dzisiaj rano 103 [emoji17][emoji17] przez sen widocznie źle mi się trawią te dziady [emoji3525]
Ja też nie rozumiem Waszego nakręcania się ja od początku nawet nie pomyślałam że coś może pójść nie tak , i jak czytam nie które to myślę sobie cholera czy ja jestem zła matką że się nie przejmuje? [emoji1745][emoji1745] Jest wiele kobiet które mają realne powody do zmartwień , może pomyslcie o nich zanim kolejny raz będzie panikować że was dzisiaj cycki nie bolą a wczoraj bolały [emoji1751][emoji1751][emoji1751]