Kamiśka :)
Fanka BB :)
I jaaaa chociaż na jednego [emoji1786][emoji1786][emoji1786][emoji1786]Ooo jadę do Ciebie, już wyruszam [emoji1787][emoji1787]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jaaaa chociaż na jednego [emoji1786][emoji1786][emoji1786][emoji1786]Ooo jadę do Ciebie, już wyruszam [emoji1787][emoji1787]
Ta ....teraz to się napijemy.....moze za rokJuz za mna wino chodzi....moze wylukam jakies 0%Nooooo!!!
Ja dzis marzyłam i whiskey sour jeju kwasior ulubiony
U mnie dziś pierogi z kapustą i grzybami
Ja usg nigdy nie miałam. To moja pierwsza wizyta. Wyniki z krwi mam i to kazali tylko mieć. A co masz stwierdzone?
Mi ostatnio wyskoczyła jakaś reklama wina dla kobiet w ciąży Nie powiem, też bym sobie takie trzasnęłaTa ....teraz to się napijemy.....moze za rokJuz za mna wino chodzi....moze wylukam jakies 0%
Mi lekarz oprócz tego ze bije nie powiedział nic więcej....i moze dobrzeWeszłam na majówki podejrzeć dziewczyny i tak nakręcają się jeszcze bardziej aż uciekłam
Dobrze, że mój lekarz nie mówił jak szybko bije serduszko, bo juz cały internet już miałam przeczytany
Co dziś robicie na obiad?
Ja dzis idę do restauracji na coś, ale jeszcze nie wiem na co
W moim środowisku nie znam wykształconej kobiety, która miałaby dzieci przed 30. Dziewczyny patrzą teraz na swoją przyszłość inaczej. Nie widzą siebie przy garach i usługujące swojemu mężowi.W duzych miastach juz raczej nie....oboje rodzicow pracuje,rzadko kiedy kobieta siedzi w domu z dzieckiem
Piękny brzusio mój przy Twoim to bebechWpadam tylko wrzucić zdjęcia, doczytam was jak już będę w łóżku. Dzisiaj pełny serwis, pierwsze zdjęcie brzucha, które zrobiłam i zdjęcie z usg. Niestety nie mam zdjęcia całego dziecka. 13+2Zobacz załącznik 1179464Zobacz załącznik 1179465
Daj znać jak po krzywej.Poczytałam sobie Was na dobranoc
Ja jestem posrana na maksa, jutro mam krzywa cukrowa i pewnie będzie cukrzyca. Nie zejdę na czczo do normy ciążowej. Poza tym krew w moczu. Ciekawe co jeszcze mnie czeka. 9 miesięcy dam radę, ale jak mi zostanie na resztę życia tak jak po poprzedniej ciąży niedoczynność tarczycy to psychicznie nie dam rady. Już trochę nie daję
Ja też będę chuda będziemy razem pilnować diety. W nocy miałam 66 mój dzidziuś głodował! Natychmiast zjadłam kromkę chleba dla diabetyków z twarogiem, zodkiewką i kiełkami brokuła. Bardzo walczylam, żeby to utrzymało się w żołądku. Wstałam przed 8 z bojowym nastawieniem, żeby nie wymiotować przed i po jedzeniu. Po części się udało. Nie mogę się nad sobą uzalac- muszę jeść, żeby dziecko dobrze się rozwijało. Trudne to, ale dam radę!Będzie dobrze nie martw się na zapas dopóki nie masz wyników!! Ja byłam załamana jak wyszło że mam cukrzycę po dzisiejszej wizycie u diabetolog się poryczalam ale zaraz vsie ogarnęłam zajechałam do sklepu kupiłam to co mogę jeść i powiem Ci że wszystkie pomiary mam w normiea lekarka powiedziała że daje mi tydzień przy takich wysokich wynikach i będziemy insulinę włączać. Mam zamiar zawalczyć!! a nie jest to łatwe bo większości rzeczy które jadłam teraz mogę sobie o nich pomarzyć , najwyżej będę jedną z niewielu które na porodówkę będzie szła chudsza niż przed ciążą
Ja zgłosiłam się z wynikami, krótki wywiad przeprowadził i wymacali rękami szyjęA ja zbieram się zaraz do endokrynologa.
Może mi ktoras z Was przybliżyć co on będzie mi robic? W sensie jak te badania wyglądają?
Hej, dziewczyny dziś 12+3 tc, mam dziś wizyte na 13:45 rano, byłam, na pobieraniu krwi do, badań prenatalnych które mam w poniedziałek.
Dziewczyny nie nakręcajcie się brak objawów to, nie powód do zmartwień nie jedna by się cieszyła. Moim jedynym objawem to węch... Śmieci wynosić nie mogę bo mnie od razu dźwiga więc zadanie przeszło na męża haha a tak zero... Zero bólów, zero bólów piersi, żadnych biegunek wymiotów itd świetnie się czuję a nawet na rowerze śmigam z dziewczynami na wycieczkę jak jest pogoda np wczoraj
Każdy gin zabrania czytać internetu jeśli chodzi o ciąże bo kobieta się tylko nakręca a okazuje się że nic poważnego jej nie ma.... Najlepiej czekać na wizytę i wtedy się człowiek, wszystkiego dowie. Ja jak czuję jakąś niepewnosc używam detektor tętna płodu słyszę serduszko i od razu mi lepiej
A na obiad barszcz z grzankami
Ale dobre!!!! Podsunelas mi pomysl na piątekU mnie dziś pierogi z kapustą i grzybami
Mój przestał się budzić na nocne karmienie zaraz po zajściu w ciążę coś już chyba wyczuł. Odstawienie ostateczne też poszło gładko, tak jakby sam już nie chciał teraz tylko lubi sobie pomacać do snu i od czasu do czasu sprawdza czy wszystko jest u mnie na miejscuMój też się coś już burzy że za długo, że się wyjałowie itd...nie słucham, wiem co robię. Moja ginekolog i tak twierdzi że ok 20 tygodnia ciąży mój brzdąc sam się odstawi bo mleko zmieni skład i smak i będzie "be" a dziecku poprostu jak coś nie smakuje to tego nie je/nie pije. Więc cieszę się tymi ostatnimi tygodniami...