P
pożegnanie
Gość
Brawo!!! Gratuluję Ci Dzidzi ❤, rosnijcie zdrowo!Hey dziewczyny wczoraj byłam na wizycie. Rano dostałam wyniki moczu i okazały się bardzo złe. Liczne bakterie, leukocyty itd. Oczywiście zaczęłam czytać jakieś fora, szukać w internecie i się załamałam. Poszłam na wizytę z płaczem i myślą, że na pewno będzie coś nie tak! Forum nie czytałam kilka dni bo mnie trochę stresowało. Słuchajcie okazało się, że serduszko pięknie bije. Mam 9+2 (dwa dni różnicy w moich obliczeniach ale według P. Ginekolog jest idealnie). Rozmiar 2.7cm i pięknie się ruszało! Dostałam absolutny ZAKAZ czytania w internecie co może mi dolegać. Czytania złych rzeczy i zamartwiania się na sile! Wszystko mi wytłumaczyła i dała do zrozumienia, że żeby na takim etapie doszło do poronienia bądź zatrzymania akcji serca musiałby być naprawdę ciezki długo nieleczony przypadek chorób. Uspokoiła mnie bakteriami w moczu, uspokoiła torbielem, który mam. I jako receptę wypisała zakaz czytania historii innych kobiet mówiąc , ze każdy organizm jest inny, każda kobieta ma inne wyniki krwi , inne ciało i porównywanie swojego przypadku do 728272 innych jest bardzo głupie a jedyne co w chwili obecnej naprawdę źle wpływa na dziecko to stres. Dlatego będę tu czasem wpadać i czytać ale chce się ograniczyć, wyciszyć! Nie stresujcie się będzie dobrze, lepiej być optymista i mieć nadzieje ❤ Psychika tez dużo może zdziałać!
Słuszne podejście nie czytaj tych durnych artykułów w sieci, nie nakrecasz siei slusznie, a do nad zajrzyj i napisz co dobrego u Ciebie !