reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hey dziewczyny wczoraj byłam na wizycie. Rano dostałam wyniki moczu i okazały się bardzo złe. Liczne bakterie, leukocyty itd. Oczywiście zaczęłam czytać jakieś fora, szukać w internecie i się załamałam. Poszłam na wizytę z płaczem i myślą, że na pewno będzie coś nie tak! Forum nie czytałam kilka dni bo mnie trochę stresowało. Słuchajcie okazało się, że serduszko pięknie bije. Mam 9+2 (dwa dni różnicy w moich obliczeniach ale według P. Ginekolog jest idealnie). Rozmiar 2.7cm i pięknie się ruszało! Dostałam absolutny ZAKAZ czytania w internecie co może mi dolegać. Czytania złych rzeczy i zamartwiania się na sile! Wszystko mi wytłumaczyła i dała do zrozumienia, że żeby na takim etapie doszło do poronienia bądź zatrzymania akcji serca musiałby być naprawdę ciezki długo nieleczony przypadek chorób. Uspokoiła mnie bakteriami w moczu, uspokoiła torbielem, który mam. I jako receptę wypisała zakaz czytania historii innych kobiet 🙊 mówiąc , ze każdy organizm jest inny, każda kobieta ma inne wyniki krwi , inne ciało i porównywanie swojego przypadku do 728272 innych jest bardzo głupie a jedyne co w chwili obecnej naprawdę źle wpływa na dziecko to stres. Dlatego będę tu czasem wpadać i czytać ale chce się ograniczyć, wyciszyć! Nie stresujcie się będzie dobrze, lepiej być optymista i mieć nadzieje ❤ Psychika tez dużo może zdziałać!
Brawo!!! Gratuluję Ci Dzidzi ❤, rosnijcie zdrowo! 😃
Słuszne podejście nie czytaj tych durnych artykułów w sieci, nie nakrecasz siei slusznie, a do nad zajrzyj i napisz co dobrego u Ciebie 😘😘😘!

reklama
Dokładnie, mnie też to forum trochę dobija. Tez wkręcam siebie niepotrzebnie jak czytam. Mijam posty o poronieniach, a czytam o wizytach i pięknych serduszkach ❤❤

Ja czekałam az wyzdrowieje mam jeszcze lekko zapchany nos ale tak delikatnie. Myślicie, że to może wpłynąć na wyniki morfologii i moczu? W piątek mam zamiar jechać i zbadać
Mój mąż jak widzi że się stresuje to mi zabrania czytać i mówi że głupotę robię i niczemu to nie służy.

Mój mąż jak widzi że się stresuje to mi zabrania czytać i mówi że głupotę robię i niczemu to nie służy.
Ma rację chłop..
Mój też mi tak mówi, ale wiecie co?
Tak mnie wkur*** mój mąż jakoś taka jestem nabuzowana hormonami, że się zachowuje jak jakąś obrażona 🤣🤣🤣 próbuje to ogarnąć, ale jakoś mnie wkurza wszystko haha 🤣🤣

Dokładnie, mnie też to forum trochę dobija. Tez wkręcam siebie niepotrzebnie jak czytam. Mijam posty o poronieniach, a czytam o wizytach i pięknych serduszkach ❤❤

Ja czekałam az wyzdrowieje mam jeszcze lekko zapchany nos ale tak delikatnie. Myślicie, że to może wpłynąć na wyniki morfologii i moczu? W piątek mam zamiar jechać i zbadać
A pewnie jak wczoraj przeczytałam takie negatywny, to ze złością wyłączyłam forum, jak bym chciała czytać o takich rzeczy to Internet jest juz wystarczajaco zaspany.
Jak @Martxx1 czytam o ❤❤❤zabawnych sytuacjach, pomysłach na obiad, film, polecenia kosmetyków czy co wymyślił mąż 😉😉😉! Siła forum to doświadczenie, uśmiechy i Wasza/ Nasza energia! Buziaki @allhere 😘😘😘!

reklama
Do góry