reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Czyli problem może się powtórzyć. Dużo odpoczywaj, może to pomoże.
Mój lekarz powiedział, że w tej ciąży najpewniej założymy szew, ale mimo wszystko staram się odpoczywać od początku. Wszystko robię powoli, nie chodzę na długie spacery, nie nosze synka. Oszczędzam się bo nie wyobrażam sobie pobytu na patologii a w domu niespełna dwulatek..
Ja też sobie nie wyobrażam pobytu na patologii ze względu na synka...
W tamtej ciąży wylądowałam w szpitalu z zagrożeniem poronienia i teraz 10× bardziej wsłuchuje się w swój organizm...
Trzymam za Ciebie kciuki i za wszystkie tu dziewczyny - obyśmy bez żadnych zawirowań dotarły do szczęśliwego rozwiązania i po porodach szybciutko wróciły do domków.

reklama
reklama
Laseczki pomozcie bi sie nie znam,wymusilam na rodzinnej badania krwi TSH i wyszlo tak:
Co z tym TSH i to free 4 Tsh cos duze. 20200922_163307.jpg

Do góry