reklama
LaetitiaAinos
Fanka BB :)
Biorę, ale nie sam. Mam przepisany też metoklopramid. U mnie pomaga mieszanka leków, woda, jedzenie małych ilości co 3h i wygazowana cola. Mdłości są, ale mniejsze a wymioty z 7,8/doba zmniejszyły się nawet do 3.Dziewczyny czy któraś brała prevomit na silne mdłości ? Czy pomagało chociaż trochę
Bardzo się cieszę!Dziewczyny, meldujemy się z małym Jasiem na pokładzie! Nasze 6.88cm szczęścia . Dzidzia zdrowa, przezierność karkowa odpowiednią, kość nosowa widoczna. W ocenie lekarza ryzyko wad niskie.
Jestem taka szczęśliwa
Moje prenatalne dopiero 7.10.
Loli05
Ja mialam niski prog bo 10.8 czyli takie minimum,dostalam dupka,i pozniej juz nie mierzylam.progresteron pomaga ale jak cos jest nie tak to i tak nic nie da.w uk sie bardzo zadko stosuje progresteron,bardziej przy in vitro jak juz.jak powiedzialam poloznej ze biore to byla bardzo zdziwiona,tu raczej uwazaja ze jak zdrowa ciaza to sie i tak utrzyma,a progresteron przedluza okres do poronieniaHmm ciekawe dlaczego lekarz mi nie kazał nic przyjmować
Tak, lekarz nie miał watpliwosci. Siusiak ma 0.3cm@MartaB91 - gratuluję Czyli pierwszy typ płci na forum już za nami, która następna?
Patii_666
No to super, zazdroszczę że już wiecie, ja dopiero się dowiem na połówkowychTak, lekarz nie miał watpliwosci. Siusiak ma 0.3cm
U
użytkownik 200
Gość
Fajnie już znać płeć. Ja mam wizytę za dwa tygodnie, ale mój dr twierdzi, że możemy sobie pozgadywać, ale nie na 100%.
Patii_666
A z ciekawości który masz tydzień że tak dokładnie było widać siusiaka?Tak, lekarz nie miał watpliwosci. Siusiak ma 0.3cm
AttreA
Biorę ale nie codziennie i nie wiem czy pomaga. Raz jest lepiej, raz gorzejDziewczyny czy któraś brała prevomit na silne mdłości ? Czy pomagało chociaż trochę
reklama
Według ostatniego USG powinno być 12+2 ale widzę na zdjęciach że jest 12+6. Mierzył wszytko bardzo dokładnie po dwa razy. Mały leżał spokojnie więc może to ułatwiło badanie. Gdyby tam nic nie było to pewnie można byłoby się wstrzymać z określeniem płci ale u nas ewidentnie coś między nogami jestA z ciekawości który masz tydzień że tak dokładnie było widać siusiaka?