reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny, ale tu emocje😀 XKalax, to teraz już spokojnie czekać do wizyty, żeby się nie stresować za dużo 😀 słuchajcie, a macie już jakieś objawy, które mogą sugerować ciążę? Nie chodzi mi oczywiście o wyniki testów i bet 😉
A ja nie mam nic, zero totalnie, w sumie w pierwszej też tak miałam, cała cisza bez objawów i był chłopak ciekawe jak teraz 😄

Dziewczyny ze względu na to, ze miałam we wcześniej ciąży prawdopodobnie ok 1 tyg ciąży półpaśca małego na boku brzucha (chodzę prywatnie do lekarza) powiedział, ze będę miała z tego wzlegu refundowana cytologię. W jakich przypadkach jeszcze jest refundowana ?🤔

Dziewczyny jestem po wizycie, moja poziomeczka ma 0,5 cm biło serduszko i wszystko ok 😻💖 Jest jedna😁! Mi lekarz wyliczył termin porodu na 26.03.2021, ale ze miewam dłuższe cykle aplikacja pokazuje na 01.04.2021 zobaczymy kiedy maleństwo wyskoczy 🙈 zostanę tutaj z wami:-)! 💖
No to super, że wszystko w porządku. A który tydzień u ciebie, pytam bo ja mam wizytę we wtorek i ciekawa jestem co tam będzie u mnie?

A ja nie mam nic, zero totalnie, w sumie w pierwszej też tak miałam, cała cisza bez objawów i był chłopak ciekawe jak teraz 😄
Ja też tak miałam w pierwszej ciąży, praktycznie do 7 miesiąca żadnych objawów, czułam się świetnie i też mam syna, a teraz jest inaczej, mdłości, bóle głowy, bóle podbrzusza i pleców i ten posmak metaliczny w ustach, więc mam nadzieję, że to zwiastuje dziewczynke :) :)

reklama
Ja też tak miałam w pierwszej ciąży, praktycznie do 7 miesiąca żadnych objawów, czułam się świetnie i też mam syna, a teraz jest inaczej, mdłości, bóle głowy, bóle podbrzusza i pleców i ten posmak metaliczny w ustach, więc mam nadzieję, że to zwiastuje dziewczynke :) :)
Kurcze też bym chciała córce dla równowagi w domu,🤣 a w środku czuje ze będzie chłopak bo za bardzo chce dziewczynkę.. plus zero objawów.. a na dziewczynkę to niby się rzyga itd.. Ale to różnie bywa.. 😜

Do góry