reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

dzisiaj o 19 mam wizytę, od razu dam znać co i jak. Mój się śmieje od samego początku, ze będą bliźniaki 🙈 😁 nie wiem czy bym podołała 🙈😅
Taaak czekamy na wieści!!!! ❤️

Dziewczyny ja wiem, że za wcześnie jeszcze, ale myślałyście o porodzie w domu? Ja bym bardzo chciała, mój mąż średnio ;)
Ja szczerze mówiąc nigdy o tym nie myślałam :p jakoś mnie to nie przekonuje. Mam już upatrzoną placówkę medyczną w której na pewno chce urodzić ❤️

reklama
No myśle, że jak wszystko będzie dobrze, to na pewno! Bo wizyta 02.09 to będzie już prawie 10 tydzień 😃 nie mogę się doczekać ❤
Ojej! Tak długo czekać, ja bym nie wytrzymała. Miałam termin z nfz na 21.08, ale nie dałabym rady 5ytyle wytrzymać i zapisalam sie prywatnie na 13.08 :D Ale ja to z reguły niecierpliwa jestem, w pierwszej ciąży poleciałam do lekarza od razu pi zobaczeniu 2 kreseczek, choć teraz już wiem, ze i tak nic nie widac nigdy :D

Taaak czekamy na wieści!!!! [emoji3590]

Ja szczerze mówiąc nigdy o tym nie myślałam [emoji14] jakoś mnie to nie przekonuje. Mam już upatrzoną placówkę medyczną w której na pewno chce urodzić [emoji3590]
Może u mnie to inaczej, bo to już 3 raz ;-) tak samo mogłabym nie znać płci, ale tutaj znów mąż się stawia. Powiedział, że mogę wyjść z gabinetu, jak babka będzie mówić jaka płeć [emoji23]

Dziewczyny, ale tu emocje😀 XKalax, to teraz już spokojnie czekać do wizyty, żeby się nie stresować za dużo 😀 słuchajcie, a macie już jakieś objawy, które mogą sugerować ciążę? Nie chodzi mi oczywiście o wyniki testów i bet 😉

A co do porodu w domu... Bardzo mi się podoba ta idea, ale poprzedni poród miałam cesarkę, bo mimo skurczy partych przez dwie godziny młoda nie chciała wyjść. Namęczyłam się przeokrutnie i chyba już bym się nie odważyła w domu po moich przebojach

A co do porodu w domu... Bardzo mi się podoba ta idea, ale poprzedni poród miałam cesarkę, bo mimo skurczy partych przez dwie godziny młoda nie chciała wyjść. Namęczyłam się przeokrutnie i chyba już bym się nie odważyła w domu po moich przebojach
Ja to bym chciała cesarke :( Ale niestety już nie ma takiego przepisu, że po pierwszej cesarce można odmówić porodu naturalnego :(

Ojej! Tak długo czekać, ja bym nie wytrzymała. Miałam termin z nfz na 21.08, ale nie dałabym rady 5ytyle wytrzymać i zapisalam sie prywatnie na 13.08 :D Ale ja to z reguły niecierpliwa jestem, w pierwszej ciąży poleciałam do lekarza od razu pi zobaczeniu 2 kreseczek, choć teraz już wiem, ze i tak nic nie widac nigdy :D
Ja miałam pierwsza wizytę wczoraj 🤗 tez nie mogłam wytrzymać i poszłam prywatnie 😉 02.09 będę już druga wizytę 😊

reklama
Do góry