Koniecznie daj znać później!dzisiaj o 19, ciekawa jestem jak u mnie będzie ..
reklama
dzisiaj o 19 mam wizytę, od razu dam znać co i jak. Mój się śmieje od samego początku, ze będą bliźniaki nie wiem czy bym podołałaMy to idziemy prawie łeb w łeb z betą, więc może u Ciebie też się bliźniaki szykują?
Patii_666
Fanka BB :)
Czekamy na wieści czy będą dwa serduszka jak to cyganka wróżyładzisiaj o 19, ciekawa jestem jak u mnie będzie ..
klaudiaanita
Ja też pierwszą wizytę mam 13tegoTak, uspokoiło mnie to trochę, teraz byle do wizyty do czwartku
Który to będzie tydzień?Ja też pierwszą wizytę mam 13tego
M_P_90
Wiesz u Ciebie to pierwsze dziecko, więc nawet jak będą dwa to byś dała radę, a ja już mam 10miesięczniaka w domu i w dniu porodu młody będzie miał gdzieś z 1,5 roku, więc jakbym miała jeszcze do tego dwa noworodki to byłby jakiś armagedon dosłownie xDdzisiaj o 19 mam wizytę, od razu dam znać co i jak. Mój się śmieje od samego początku, ze będą bliźniaki nie wiem czy bym podołała
klaudiaanita
We wtorek miałam betę 7091Który to będzie tydzień?
13tego będzie 6 tydzień
To masz wyższą ode mnie, bo ja 13 to będę miała 6+6We wtorek miałam betę 7091
13tego będzie 6 tydzień
magnolia1505
Dziewczyny ja wiem, że za wcześnie jeszcze, ale myślałyście o porodzie w domu? Ja bym bardzo chciała, mój mąż średnio
reklama
Oleczqa002
No myśle, że jak wszystko będzie dobrze, to na pewno! Bo wizyta 02.09 to będzie już prawie 10 tydzień nie mogę się doczekaćSuper, gratulacje! To na kolejnej wizycie już możliwe, że usłyszysz serduszko?