oj nie, nie mamy bliźniaków w rodzinie ani ja ani mój narzeczony, ale 10 lat temu Cyganka z ręki mi wywróżyła bliźniaki z szatynemA Masz w rodzinie bliźniaki? Już Masz dzieci? Czy Twoja pierwsza ciąża? W sumie bliźniaki też fajnie, nie będą się nudzić później, ale na początku pewnie ogień
reklama
Ja w poprzednich ciążach w jednej miałam w 34dc bete 1014, a w drugiej ciąży też w 34dc 1592 Ale skończyły się źle, choć na początku pięknie rosły.w dzień terminu @ była 489,6 po 48 h była już 1777,0 przyrost 266 %
Kiedy masz wizyte?
Łooo... może sie sprawdzi. Moja mama kiedyś też była u wróżki, jakieś 7lat temu, i wszystko co jej wywróżyła się sprawdziło. Wtedy w to nie wierzyłam 2 lata temu też była, i wywróżyła jej,że do 3 lat będą w ciąży, która skończy się szczęśliwie, Takze zobaczymy czy tym razem też się sprawdzioj nie, nie mamy bliźniaków w rodzinie ani ja ani mój narzeczony, ale 10 lat temu Cyganka z ręki mi wywróżyła bliźniaki z szatynem
Patii_666
Fanka BB :)
Ooo super a który masz tydzień bo nie kojarzę?Ale ja spamuje! Dziewczyny.. mam wyniki badan.. w poprzednich ciążach takiego wysokie wyniku nie miałam! Chyba powoli mogę się cieszyć!!! Mój wynik to 7907!!
Patii_666
No to super to pewnie już spokojna jesteśDzisiaj dokładnie 5+6
Tak, uspokoiło mnie to trochę, teraz byle do wizyty do czwartkuNo to super to pewnie już spokojna jesteś
M_P_90
My to idziemy prawie łeb w łeb z betą, więc może u Ciebie też się bliźniaki szykują?ja w 5+6 miałam bete 20625.
reklama
dzisiaj o 19, ciekawa jestem jak u mnie będzie ..Ja w poprzednich ciążach w jednej miałam w 34dc bete 1014, a w drugiej ciąży też w 34dc 1592 Ale skończyły się źle, choć na początku pięknie rosły.
Kiedy masz wizyte?