Patii_666
Fanka BB :)
I jak masz wyniki?Ja 6 [emoji123] właśnie czekam na wynik drugiej bety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak masz wyniki?Ja 6 [emoji123] właśnie czekam na wynik drugiej bety
Nie ma. Jeszcze :cI jak masz wyniki?
U mnie za betę 30 zł, więc w miarę ta cena. ..A ile płacicie i siebie za beta hcg?
Ja nie wytrzymałam i przed chwilą poszłam sprawdzić, a cena mnie przeraziła
W zeszłym roku we wrzesniu płaciłam za bete 30Zł, a teraz Zaplaciłam 43zł.
ja w 5+6 miałam bete 20625.Będę jak na szpilkach do 20 Wcześniejsze ciąże, która kończyły sie poronieniem z pustym jajem płodowym nie przekraczały mi bety 4 tysiace, mam nadzieję, że dzisiaj będzie dużo więcej..
Mam dzisiaj 5+6, kto miał jaką bete na takim etapie ciąży? Wiem, że się nie porównuje, bo każda ciąża jest inna, ale lubię sobie tak porównywać
Daj koniecznie znać jak wyszło! Trzymam kciuki. Ja odpuściłam i pobiorę w sobotę (jak znajdę czynne labo) albo w poniedziałek (5 dni po pierwszym pobraniu).Nie ma. Jeszcze :c
jestem ciekawa co będzie u mnie jak miałam wyższa bete od Ciebie czy czasem nie mam bliźniakówJa byłam na usg przed wczoraj i właśnie wyszło 5+6 i widoczne serduszko, zanikający drugi pęcherzyk ciążowy i beta pewnie gdzieś koło 30-40 tysięcy, bo 5 dni wcześniej badałam i beta była prawie 21 tysięcy, ale u mnie okazało się, że był bliźniak tylko niestety zanikł, dlatego pewnie beta taka duża
A Masz w rodzinie bliźniaki? Już Masz dzieci? Czy Twoja pierwsza ciąża? W sumie bliźniaki też fajnie, nie będą się nudzić później, ale na początku pewnie ogieńjestem ciekawa co będzie u mnie jak miałam wyższa bete od Ciebie czy czasem nie mam bliźniaków
Wysoka ta beta, ja bym chciała chociaż polow z tegoja w 5+6 miałam bete 20625.
w dzień terminu @ była 489,6 po 48 h była już 1777,0 przyrost 266 %Wysoka ta beta, ja bym chciała chociaż polow z tego