reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja narazie nie narzekam na cerę ale chyba nigdy nie miałam, z tym problemów w ciąży, pytanie do mamusiek ktore chłopców rodzily czy wysoko w ciąży puchł wam nos?? Bo moje obie siostry będąc w ciąży z synami po 30tc miała opuchnięty nos co wyglądało jakby urósł ale po porodzie im to zeszło i mają nosy sprzed ciąży hmm, ja mam dwie córki więc takich sytuacji nie miałam

Odnośnie tych swędzenia dłoni ponoć najlepiej sobie badania na wątrobę zrobić siostra gadała ale nie napisała kiedy jej się to zaczęło w którym miesiącu tc.

reklama
Ja przytylam 30 kg w ciąży, rodziłam w styczniu chodzilam w kurtce z pepco w rozmiarze xxl w cenie 70 zl :) do porodu wazylam 104 kilo i miescilam sie w ta kurtke mimo olbrzymiego brzucha
tez takie cyfry miałam w pierwszej ciązy, ale teraz staruję z 95 - nie wyobrazam sobie przywalic teraz 30 :(
Póki co, nie mam apetytu na słodkie, nawet winogrona są dla mnie za słodkie. Nadal walcze z jelitami i zaparciami :( jak mi wywali brzuch to wygladam jak 7 miesiącu :/

Wczoraj Spotkalam moja ciocie i babcie i przyleciały i zaczęły, gratulować itd się bardzo cieszyły itd i jestem ciekawa kto już pepla :) rodzice wiedzą, teście wiedzą, rodzeństwo też wie,dzieci nasze Tez. W środe wizyta ahh się doczekać nie mogę, a 28.09 prenatalne

Ja narazie nie narzekam na cerę ale chyba nigdy nie miałam, z tym problemów w ciąży, pytanie do mamusiek ktore chłopców rodzily czy wysoko w ciąży puchł wam nos?? Bo moje obie siostry będąc w ciąży z synami po 30tc miała opuchnięty nos co wyglądało jakby urósł ale po porodzie im to zeszło i mają nosy sprzed ciąży hmm, ja mam dwie córki więc takich sytuacji nie miałam

Odnośnie tych swędzenia dłoni ponoć najlepiej sobie badania na wątrobę zrobić siostra gadała ale nie napisała kiedy jej się to zaczęło w którym miesiącu tc.
Nie puchł... Noss??? Stopy bardzo... Ale to nie o płeć chyba chodzi

cerę mam rewelacyjną, w ciąży z synem nis mi nie uległ zmianie, ale nogi mialam takie banie, że w szpitalu nie mogłam nawet japone na nogi wcisną pod prysznic

Też się tak czuję, do tego strasznie zbrzydłam, ciągle mi coś wyłazi na twarzy...tragedia...cycki też paskudne, wielkie i z takimi żyłami widocznymi...😭😭 i jak tu się czuć seksownie przed mężem...🤔🤔
Mam to samo. Cera strasznie brzydka, sucha.. wysypane czoło 😪 Jakaś taka szara się czuje i absolutnie nie czuje się kwitnąco w ciąży 😞 Może się to zmieni, póki co za 23 dni ślub, a ja zawsze cerę miałam bez żadnego wyprysku.. 😞

tez takie cyfry miałam w pierwszej ciązy, ale teraz staruję z 95 - nie wyobrazam sobie przywalic teraz 30 :(
Póki co, nie mam apetytu na słodkie, nawet winogrona są dla mnie za słodkie. Nadal walcze z jelitami i zaparciami :( jak mi wywali brzuch to wygladam jak 7 miesiącu :/
Ja teraz startowalam z waga 67 mniesza o 10 od 1 ciąży ale chciałaby max 15kg przytyć ale to takie max a jak bedzie zobaczymy, wiesz właśnie o tym myslalam ze ja też mam problem z jelitami, oprocz zaparc bola mnie ciągle Jelita i zoladek mimo ze nie jem duzo :/ no i calodniowe mdłości mnie męczą, i nie wiem co na te jelita żeby mialy lepiej :(

reklama
Do góry