reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

O pani pierwsze słyszę🤣, ja celowo w maju, a potem w sierpniu scielam na long boba, a i tak mycie włosów to dla mnie wciąż wyzwanie 😝.
Scinaj będzie Ci łatwiej!
Zabobonow jest moc, mi ktos sprzedał by nie nosić nic na szyji, by się Dzidzi ❤ pepowina nie okrecila w około szyji😜. Nie chcę nawet słyszeć takich rzeczy, bo się pozniej człowiek zastanawia 😂🤭!
No ja tez kliknelam na zestaw zabobonow i cala kolekcja jest

reklama
No ja tez kliknelam na zestaw zabobonow i cala kolekcja jest
Ja w dniu ślubu obaliłam tyle zabobonow... Moja babcia byla wręcz na mnie zla bo jak to perly we włosach w ślub to przynosi płacz przez całe małżeństwo!!! Czerwone buty, róże w bukiecie i cala tam seria innych zabobonów moje małżeństwo ma sie wspaniale jak widac hehheheheh a jeszcze miesiac w którym brałam ślub nie miał rrrrr w nazwie o zgrozo 😅 normalnie niepowodzenie murowane 😅😅

Co dzis jecie? Dajcie mi jakies inspiracje moze na ktores mi najdzie chec bo jakoś dzis ze wszystkim slabo u mnie  zjadlabym w sumie pierogi z miesem ale kto mi je zrobi 😅
A tak apropo zeszło ze mnie całkiem powietrze ostatnimi czasy nie mam sil na nic 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ostatnia edycja:
Co dzis jecie? Dajcie mi jakies inspiracje moze na ktores mi najdzie chec bo jakoś dzis ze wszystkim slabo u mnie  zjadlabym w sumie pierogi z miesem ale kto mi je zrobi 😅
A tak apropo zeszło ze mnie całkiem powietrze ostatnimi czasy nie mam sil na nic 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Jajka faszerowane z pieczarkami (kolega mi zrobił 😁), sałaka z jarmużu z bobem, żurawiną, korniszonkami, cebulką i prażonymi orzechami, bułeczki z puff pastry z kurczakiem, morelą, brukselką i cebulką. Dojadam resztki po wczorajszej imprezce urodzinowej ;) U mnie już 5.30, żeby nie było, że to śniadanko 🤣 A na mdłości wcześniej: grejpfrut, mamdarynki, truskawki i morele zmiksowane z jogurtem naturalnym. Mniam :)

O pani pierwsze słyszę🤣, ja celowo w maju, a potem w sierpniu scielam na long boba, a i tak mycie włosów to dla mnie wciąż wyzwanie 😝.
Scinaj będzie Ci łatwiej!
Zabobonow jest moc, mi ktos sprzedał by nie nosić nic na szyji, by się Dzidzi ❤ pepowina nie okrecila w około szyji😜. Nie chcę nawet słyszeć takich rzeczy, bo się pozniej człowiek zastanawia 😂🤭!
Kurcze, zastanowiłaś/przedtraszyłaś mnie bo w tamtej ciąży nosiłam łańcuszek na szyji i mój synek urodził się z pępowiną owiniętą wokół szyji - to pewnie zbieg okoliczności ale zastanowienie teraz przyszło...
Nie wierzę w przesądy, mój partner też ale chyba sciągnę łańcuszek i założę go znów po porodzie...

Jajka faszerowane z pieczarkami (kolega mi zrobił 😁), sałaka z jarmużu z bobem, żurawiną, korniszonkami, cebulką i prażonymi orzechami, bułeczki z puff pastry z kurczakiem, morelą, brukselką i cebulką. Dojadam resztki po wczorajszej imprezce urodzinowej ;) U mnie już 5.30, żeby nie było, że to śniadanko 🤣 A na mdłości wcześniej: grejpfrut, mamdarynki, truskawki i morele zmiksowane z jogurtem naturalnym. Mniam :)
O jejku hehe ja zjadlam o 6 2 tosty mdłości mi nie pozwalaja nic innego :) a wstalam o 2 obudzilam sie i za nic nie moglam zasnac :(
Niezły masz zestaw, nawet wstawiłam wcześniej wode na jajka ale szybko zrezygnowałam 🤦‍♀️ za to syn zamarzył sobie kotlety i będą na obiad tyle ze mi chyba nie przejda 😁

reklama
Do góry