reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Kochane, mam pytanie do Was bardzo poważne.
Czy jest coś sprawdzonego, co mogę brać w ciąży żeby uchronić się przed przeziębieniem? 🤔 U małego w szkole już zaczynają się infekcje, ja za chwilę też coś mogę z pracy przytargać. Więc wolę już zacząć zapobiegać.
Moze witaminę D, No i czosnek jest mega antywirusowy

reklama
Hej dziewczyny, mam pytanie gdzie kupujecie ciążowe ciuchy? Nic mi się na necie nie podoba i te ceny 😦
W 1 ciąży nie kupowałam i to byl błąd, teraz kupuje dol kupiłam spodnie ciążowe to mega wygoda, górę kupuje zwykle sweterki, bluzki ale w rozmiarze rozmiar lub 2 większe i dłuższe poprostu, lub oversize jeśli przerażają Cie ceny zawsze możesz odkupić np spodnie w aplikacji Vinted polowe taniej :) ps bluzki kupuje na ciuchu bo nie uśmiecha mi sie kupowac na raz mozna powiedzieć nowych rzeczy a mozna znalezc cos fajnego w niskiej cenie wręcz groszowej:)

@Mama2018mama
Dokładnie ja tez w tym tygodniu kupie dół spodnie (dres, jeansy), legginsy i rajstopy. Góra dopiero wtedy jak już przestanę wchodzić w obecne ubrania. Mam takie oversize, wiec będą na pewno dobre przez jakis czas. 😃

reklama
Ja mam po 1 ciazy ciuchy, chociaż wtedy rodziłam we wrześniu, wiec sporo krótkich sukienek itd., które raczej sie teraz nie przydadza. Ale kupiłam tez jedne spodnie z hm, uwielbiałam w nich chodzić, bo wygodne i nawet po ciazy nie mogłam sie z nimi rozstać z tym obwisłym brzuchem😂 i wtedy tez dostałam od koleżanki siostry jeszcze 2 pary właśnie jeansów z hm, super były. Ale wiadomo, kosztują bez promki ponad 100zl😐 ale tak jak ktoś tu pisał, można kupić taniej na Vinted albo kupić nowe i potem sprzedac. Legginsy na stronie lidla są dość tanio, tez w dwupakach. Mozna wpisać w wyszukiwarce lidla „ubrania ciążowe” i costam wyskoczy. Gorzej, bo trzeba będzie jakiś płaszcz zimowy dla wielorybów sobie sprawić

Do góry