reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Wow extra🥰 W pełni cie rozumiem,my tu chyba wszystkie przez ten strach przechodzimy,ale absolutnie nie mow ze jestes stara czy coś 😉Różnie sie losy ukladają,niektórzy na swoje szczescie muszą czekac dluzej. Ja tez nie mam 20 lat i tez czekalam dlugo na dzidzię i rowniez przez to czekanie teraz tak bardzo się o nią boję. Dzis sa juz inne czasy próg wieku sie przedłużył kobiety czasem wolą poczekac. Ja o dziecku zaczełam myśleć jak skonczylam 30 lat.Będzie dobrze fajnie ze z Nami jestes☺
Dziękuję ☺️

reklama
Mnie cos glowa dziwnie boli ale zaczne pic wode to moze przejdzie.
Snilo mi sie ze poszlam na usg a lekarz zamiast mi robic usg to wlaczyl film o rekinach!bylam bardzo nieszesliwa znalazlam sie w jakiejs szkole i chcialam tam wrocic na jeszcze jedno usg ale bylam w szpilkach i sie wywalilam w jakies jedzenie! I zaczelam plakac tak bardzo ze az sie obudzilam bo cala twarz mialam wykrzywiona,ale zero lez.masakra...

Dzień dobry 😊
U mnie 8+6. Pobudka, tulaski z kibelkiem, małe śniadanko. Dzieci jeszcze śpią. Córeczka przespała pierwszy raz całą noc. Miła odmiana po kilku ostatnich nockach z pobudka co godzinę.
Zmykam pomóc mężowi ogarnąć dom.🙂
Hej, a ile córeczka ma? Mój brzdąc na 17 miesięcy życia przespał 2 razy całą nocke.

Dzień dobry mamuśki. Ale wy piszecie! Ledwo was doczytałam a nie wchodziłam od wczorajszego poranka. Dziś na szczęście wolny dzień więc mam czas dla siebie. Mąż odsypia nockę, syn bawi się z siostrą cioteczna a ja popijam kawkę i robię sobie paznokcie [emoji4] miłego dnia Wam życzę [emoji6]

Masakra. Walcz o swoje!

Nie uwierzycie. Koleżanka z pracy jest w ciąży... i... ma dokładnie taki termin jak ja! 1.04 :-D ale jaja
Jak byłam w pierwszej ciąży to 4 dziewczyny były w ciąży, sbyly śmiechy że zlobek trzeba otworzyć w pracy 🤣, i jedna dziewczyna urodziła dokładnie tego dnia co ja tylko ja w NL ona w Pl bo zjechali🤣

Temat współżycia... U mnie jest tak barwne i różnorodne jak nigdy, ale tylko w snach 😂😂😂 Raz tylko spróbowaliśmy i później miałam małe plamienie, więc więcej było nerwów niż tego seksu 😄 No ale korci mnie baaaardzo żeby ponowić próbę bo tamta była ponad miesiąc temu 🙈
A u nas nawet nie najgorzej w tym temacie 🙊 znaczy nie aż tak barwnie i intensywnie jak przed ciążą, ale raczej sobie nie odpuszczamy. Chociaż ja zawsze już po mam obawy czy nie zobaczę jakiegoś plamienia, ale jak do tej pory wszystko w porządku i oby tak zostało 😁

reklama
Czesc Dziewczyny, ja zaczynam schizowac😱Na poczatku pazdziernika mam miec prenatalne i pappa u mojej gin. Z tym ze sprawdzilam na stronie ze ona nie ma certyfikatu FMF.. Ma szkolenie ale nie certyfikat. Z drugiej strony ma duze doswiadczenie, kariera naukowa, staz z usg w ciazy za granica, wysokie stanowisko w klinice. Nie wiem juz czy isc sie szybko zapisac do kogos z tym certyfikatem na wlasna reke, dodatkowo. Maz mowi ze przesadzam, bo w koncu ona robi to badanie setkom kobiet. Moze juz mi hormony ciazowe odbijaja😉
Popieram męża, ja swojego gina nawet nie sprawdzałam a też mi robił. Wszystkie wyniki jakie wychodziły z pomiarów USG wpisywał do jakiegoś systemu i system wypluwał prawdopodobieństwo trisomii. Resztę opustu też on robił np że uwidoczniona USG udo, podudzie, stopę itd.

Do góry