klaudiaanita
Fanka BB :)
Ktoś dzisiaj wizytuje oprócz mnie ? ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O ktorej masz wizytę?Ktoś dzisiaj wizytuje oprócz mnie ? ☺
17:30 prenatalne dzisiajO ktorej masz wizytę?
Trzymam kciuki
Będzie dobrze! Zobaczysz swojego szkraba17:30 prenatalne dzisiaj
Kciuki mocno zaciśnięteKtoś dzisiaj wizytuje oprócz mnie ? ☺
Super! To mocno scikam kicuki i czekamy na dobre wiadomości ❤!17:30 prenatalne dzisiaj
Trzymam kciuki! Będzie dobrze! A tak pozatym to mieszkasz poza PL, że w sobotę badania?17:30 prenatalne dzisiaj
Dzięki, chyba nie będę widziwiać i pójdę do mojej gin. Najwyżej jak coś by było źle albo bym miała duże wątpliwości to zastanowię się wtedy nad tym testem genetycznym z krwi. Nie ma co wariować na zapas!Popieram męża, ja swojego gina nawet nie sprawdzałam a też mi robił. Wszystkie wyniki jakie wychodziły z pomiarów USG wpisywał do jakiegoś systemu i system wypluwał prawdopodobieństwo trisomii. Resztę opustu też on robił np że uwidoczniona USG udo, podudzie, stopę itd.