reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Długo już tam mieszkacie? I czemu akurat Australia?
W Poksce tez coraz bardziej modne jest zwlekanie.. kiedyś z córką w ciąży już na 1 wizycie zakładano karte ciąży. Teraz otrzymałam ją dopiero w 11 tyg. Ja rozumiem, ze moze wszystko się wydarzyć do 12 tyg, ale tak samo i do 40..🤷‍♀️

Dzień dobry Mamusie ❤😘
Mi gin zalozyl wczoraj kartę ciąży w 8 tyg 🥰

Ale Crl jest 0.83. Na usg tydzień temu był mrugajacy punkcik, wczoraj nic
Rozumiem Cie bylam w takiej samej sytuacji tyle ze w 10tyg i powtarzali jeszcze dwa razy Usg niestety u mnie zakończylo się to niepowodzeniem u Ciebie jeszcze może nie wszystko stracone, w poniedziałek sytuacja się rozwiąże oby wszystko poszlo w dobra stronę bede trzymać kciuki

Czesc dziewczyny! Znow kolejne 100 stron do nadrabiania. Ja jestem jak w snie zimowym, praca dom i spanie. Mdlosci mnie mecza codziennie. Wczoraj myslalam ze nie wytrzymam, cos okropnego. Dzis od rana bol glowy jak na kacu.
Musze zrobić krzywą cukrową - niby cukier w normie, ale za wysoki na czczo. 😕 ech... to bedzie ciekawa ciaza. Czekam co jeszcze mnie zaskoczy!
Też chciałabym już być po prenatalnych, bo to zawsze jakiś spokoj daje. A to jeszcze 3 tygodnie najmniej.

reklama
W środę skończyłam 42 🤦🏼‍♀️Pierwsza ciąża po wielu „przygodach”. Moja pierwsza i pewnie ostatnia szansa, żeby zostać mamą. Ciąża cud, rzekłabym. Dlatego tak świruję.
Wow extra🥰 W pełni cie rozumiem,my tu chyba wszystkie przez ten strach przechodzimy,ale absolutnie nie mow ze jestes stara czy coś 😉Różnie sie losy ukladają,niektórzy na swoje szczescie muszą czekac dluzej. Ja tez nie mam 20 lat i tez czekalam dlugo na dzidzię i rowniez przez to czekanie teraz tak bardzo się o nią boję. Dzis sa juz inne czasy próg wieku sie przedłużył kobiety czasem wolą poczekac. Ja o dziecku zaczełam myśleć jak skonczylam 30 lat.Będzie dobrze fajnie ze z Nami jestes☺

Do góry