reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
jezu jakie ja mam dzis mdłości 🤪 jest mi tak okropnie niedobrze, ze szok 🤢
Wzielam i posprzątałam, bylam na zakupach i teraz nie mam pojęcia jak zabić czas, żeby nie tęsknić. A to dopiero 10.. 🥺
Btw. Wam tez zaczęły tak perfidnie co chwile na forum wyskakiwać reklamy? 🤬🤬

W tę sobotę miała roczek. Syn przesypiał już całe jak miał 4 miesiące a ona jakoś nie może 😂

😂😂Ten wzrok wyrzutu mojego męża teraz 😂😂
O kurde marze zeby moje 2 bobo przesypiało tak szybko noc 🥰 moj maly budzil sie doslownie co godzinę bylam zombie zaczal przesypiać nocki okolo 1.5 roku jak mial ale mimo ze ma prawie 3 lata to ja budze sie z 20 razy i go przykrywam :) i on wogole byl anty spanie w dzien ile ja sie omeczylam zeby spal na drzemkach i to nie to ze nie potrzebował bo byl zmęczony ale walczyl mam nadzieję ze z drugim będzie latwiej 🤦‍♀️😀

jezu jakie ja mam dzis mdłości 🤪 jest mi tak okropnie niedobrze, ze szok 🤢
Wzielam i posprzątałam, bylam na zakupach i teraz nie mam pojęcia jak zabić czas, żeby nie tęsknić. A to dopiero 10.. 🥺
Btw. Wam tez zaczęły tak perfidnie co chwile na forum wyskakiwać reklamy? 🤬🤬
Ja wchodze na stronke przez telefon,nia mam appki i mam w polowie ekranu reklama i zamkninj obok i musze to zamykac wkolko:(

Ja mieszkam na wsi .Nie mam bliskich sąsiadów. Z oddali gdzieś tylko słyszę odgłos cięcia drewna ale do przezycia:)
Ja tak samo mam sasuadow w dalszej odległości jedynie obok nas mieszka wujek ale to juz nie robi jakis halasow i to ze nie mam sasiadow jest dla mnie ekstra!!!! Nikt mi nie zaglada na podworko i na to co robię 🥰

Co do libido to może jest minimalnie mniejsze, ale rzadziej się widzimy przez wykańczanie mieszkania, więc ochota większa czasem. Nigdy nie było żadnych plamień, czasem tylko w trakcie coś mi nie pasuje w pozycji, pod kątem czucia brzucha czy coś.

My tam korzystamy, marzy nam się naprawdę wielodzietna rodzina (nawet 10 lub więcej dzieci :p) więc musielibyśmy tak się wstrzymywać przez wieeele lat. Jak można to czemu nie, dzidziuś podobno wtedy ma kołyskę :)

A dla mnie to właściwie jedyny większy wysiłek fizyczny :p

Nakręciłam się od rana na sprzątanie. Zostało mi umycie podłogi w jednym pokoju, ale siadłam na tyłku i czuje jak mnie kręgosłup napierdziala.. Chyba mąż dokończy sprzątać jak wróci z pracy. Dawno nie miałam takiego powera od rana. No i dziś nie mam mdłości, ale nie mówie hop, bo jeszcze dzień się nie skończył

Wiesz od chęci do realizacji jest spora droga 😜! Ja czuje się dobrze, choć jak napisałaś o kłuciu to jak na zawołanie lewy jajnik Halo halo jestem i też go dziś czuje, dodatkowo mam wzdecia, gazy nawet -mnie to blokuje 😉, zatem kończy się na może kiedyś 😉. Wiem, że Mąż biedny, ale on chyba ciągle nie ogarnia, że bedzie Tatą 😂, nie dociera do niego, ale pomiedolic mi posladki w kuchni zawsze gotowy 😂.
Hahaha a myślałam że tylko ja tak mam że zawsze w kuchni macanko albo strzał w poślada 😂

reklama
O kurde marze zeby moje 2 bobo przesypiało tak szybko noc 🥰 moj maly budzil sie doslownie co godzinę bylam zombie zaczal przesypiać nocki okolo 1.5 roku jak mial ale mimo ze ma prawie 3 lata to ja budze sie z 20 razy i go przykrywam :) i on wogole byl anty spanie w dzien ile ja sie omeczylam zeby spal na drzemkach i to nie to ze nie potrzebował bo byl zmęczony ale walczyl mam nadzieję ze z drugim będzie latwiej 🤦‍♀️😀
Mówi się, że z drugim jest łatwiej, ale różnie to bywa. Oby u mnie z trzecim poszło łatwiej 😉
Hahaha a myślałam że tylko ja tak mam że zawsze w kuchni macanko albo strzał w poślada 😂
Ja też się opędzić od męża nie mogę. Tylko, że ja wyglądam jak z krzyża zdjęta. Powyciągany dres, często tłuste włosy, no make up, podkrążone oczy, dyszę jak pies, wymiotuję po kilka razy dziennie i w nocy, bekam od mdłości. On mnie musi bardzo kochać skoro jeszcze nie zaproponował papierowej torby lub gazety na twarz 😂😂😂
Często też przychodzi i przytula się tak po prostu. 🐻

Do góry