reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
jezu jakie ja mam dzis mdłości 🤪 jest mi tak okropnie niedobrze, ze szok 🤢
Wzielam i posprzątałam, bylam na zakupach i teraz nie mam pojęcia jak zabić czas, żeby nie tęsknić. A to dopiero 10.. 🥺
Btw. Wam tez zaczęły tak perfidnie co chwile na forum wyskakiwać reklamy? 🤬🤬

W tę sobotę miała roczek. Syn przesypiał już całe jak miał 4 miesiące a ona jakoś nie może 😂

😂😂Ten wzrok wyrzutu mojego męża teraz 😂😂
O kurde marze zeby moje 2 bobo przesypiało tak szybko noc 🥰 moj maly budzil sie doslownie co godzinę bylam zombie zaczal przesypiać nocki okolo 1.5 roku jak mial ale mimo ze ma prawie 3 lata to ja budze sie z 20 razy i go przykrywam :) i on wogole byl anty spanie w dzien ile ja sie omeczylam zeby spal na drzemkach i to nie to ze nie potrzebował bo byl zmęczony ale walczyl mam nadzieję ze z drugim będzie latwiej 🤦‍♀️😀

jezu jakie ja mam dzis mdłości 🤪 jest mi tak okropnie niedobrze, ze szok 🤢
Wzielam i posprzątałam, bylam na zakupach i teraz nie mam pojęcia jak zabić czas, żeby nie tęsknić. A to dopiero 10.. 🥺
Btw. Wam tez zaczęły tak perfidnie co chwile na forum wyskakiwać reklamy? 🤬🤬
Ja wchodze na stronke przez telefon,nia mam appki i mam w polowie ekranu reklama i zamkninj obok i musze to zamykac wkolko:(

Ja mieszkam na wsi .Nie mam bliskich sąsiadów. Z oddali gdzieś tylko słyszę odgłos cięcia drewna ale do przezycia:)
Ja tak samo mam sasuadow w dalszej odległości jedynie obok nas mieszka wujek ale to juz nie robi jakis halasow i to ze nie mam sasiadow jest dla mnie ekstra!!!! Nikt mi nie zaglada na podworko i na to co robię 🥰

Co do libido to może jest minimalnie mniejsze, ale rzadziej się widzimy przez wykańczanie mieszkania, więc ochota większa czasem. Nigdy nie było żadnych plamień, czasem tylko w trakcie coś mi nie pasuje w pozycji, pod kątem czucia brzucha czy coś.

My tam korzystamy, marzy nam się naprawdę wielodzietna rodzina (nawet 10 lub więcej dzieci :p) więc musielibyśmy tak się wstrzymywać przez wieeele lat. Jak można to czemu nie, dzidziuś podobno wtedy ma kołyskę :)

A dla mnie to właściwie jedyny większy wysiłek fizyczny :p

Nakręciłam się od rana na sprzątanie. Zostało mi umycie podłogi w jednym pokoju, ale siadłam na tyłku i czuje jak mnie kręgosłup napierdziala.. Chyba mąż dokończy sprzątać jak wróci z pracy. Dawno nie miałam takiego powera od rana. No i dziś nie mam mdłości, ale nie mówie hop, bo jeszcze dzień się nie skończył

Wiesz od chęci do realizacji jest spora droga 😜! Ja czuje się dobrze, choć jak napisałaś o kłuciu to jak na zawołanie lewy jajnik Halo halo jestem i też go dziś czuje, dodatkowo mam wzdecia, gazy nawet -mnie to blokuje 😉, zatem kończy się na może kiedyś 😉. Wiem, że Mąż biedny, ale on chyba ciągle nie ogarnia, że bedzie Tatą 😂, nie dociera do niego, ale pomiedolic mi posladki w kuchni zawsze gotowy 😂.
Hahaha a myślałam że tylko ja tak mam że zawsze w kuchni macanko albo strzał w poślada 😂

reklama
O kurde marze zeby moje 2 bobo przesypiało tak szybko noc 🥰 moj maly budzil sie doslownie co godzinę bylam zombie zaczal przesypiać nocki okolo 1.5 roku jak mial ale mimo ze ma prawie 3 lata to ja budze sie z 20 razy i go przykrywam :) i on wogole byl anty spanie w dzien ile ja sie omeczylam zeby spal na drzemkach i to nie to ze nie potrzebował bo byl zmęczony ale walczyl mam nadzieję ze z drugim będzie latwiej 🤦‍♀️😀
Mówi się, że z drugim jest łatwiej, ale różnie to bywa. Oby u mnie z trzecim poszło łatwiej 😉
Hahaha a myślałam że tylko ja tak mam że zawsze w kuchni macanko albo strzał w poślada 😂
Ja też się opędzić od męża nie mogę. Tylko, że ja wyglądam jak z krzyża zdjęta. Powyciągany dres, często tłuste włosy, no make up, podkrążone oczy, dyszę jak pies, wymiotuję po kilka razy dziennie i w nocy, bekam od mdłości. On mnie musi bardzo kochać skoro jeszcze nie zaproponował papierowej torby lub gazety na twarz 😂😂😂
Często też przychodzi i przytula się tak po prostu. 🐻

Do góry