Martxx1
Fanka BB :)
DziękujęNa razie ok,ale ja też juz przeziebienie zaliczyłamDuzo zdrówka dla Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęNa razie ok,ale ja też juz przeziebienie zaliczyłamDuzo zdrówka dla Ciebie
Ja również zaliczyłam przeziębienie 6 dniowe w 7tyg dzis mam 8+3 i na szczęście przeszło zdrowkaTrzymam kciuki za wizyty ❤❤
U mnie dziś 7+7 ❤
Walczę dalej z katarem. Ciężko. A jak u Was zdrowe?
Ja miałam dwu dniowy ból gardła, ale nos mam zapchany od tygodniaJa również zaliczyłam przeziębienie 6 dniowe w 7tyg dzis mam 8+3 i na szczęście przeszło zdrowka
Na kiedy kochana masz termin?Ja również zaliczyłam przeziębienie 6 dniowe w 7tyg dzis mam 8+3 i na szczęście przeszło zdrowka
Na 28 kwietnia z Om na 24 kwietnia z Usg i jeszcze pewnie wcześniej bo będę mieć CC a chyba biora tydzień lub nawet 2 przedNa kiedy kochana masz termin?
No i ja cos mam pozapychany ale juz sie tak przyzwyczail am ze nawet nie zwracam na to uwagiJa miałam dwu dniowy ból gardła, ale nos mam zapchany od tygodnia
Wiesz co mamy tu dom świeżo wykończony, został pokoik dla dzieci wykończyć co wlasnie maz z teściem robią, mam oddzielne piętro 120m2 ogromny ogrod w ktorym mam i zjezdzalnie i 2 piaskownice i domek hustawki dla dzieci, na dole mam tesciowa ktora mi ogromnie pomaga i psychicznie i z dzieckiem ale na zasadzie takiej ze i my jej pomagamy bo ma 24 letniego syna z porażeniem mozgowym plus jest po wycięciu macicy i przypadkowym wycięciu części jelita, więc nie może dzwigac, szkole od przedszkola do lo mamy 300m od domu szkoda by mi było tego wszystkiego zostawić tym bardziej ze wiąże sie to z braniem kredytu a poki co nie mamy żadnych kredytow itp
O kochana to czekam na wieści! Ja na 30 według USG a wedlug OM 26 kwiecień, ale wedlug makulatura powinnam być w 10 tc, a jestem w 8Na 28 kwietnia z Om na 24 kwietnia z Usg i jeszcze pewnie wcześniej bo będę mieć CC a chyba biora tydzień lub nawet 2 przed
Dzis mam wizyte i leze sparalizowana ze strachu jeszcze nigdy tak sie nie balam przed Usg maz mi melise zrobił