reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
ja ostatnio po oglądaniu Master Chefa kiedy własnie mieli za zadanie zrobić pączkiiii nabrałam wielkiej ochoty <3 eh jakie oni tam wymyslne pączury robili :D mmm... mam ochotę sama zrobić w domu i chyba się do tego jeszcze w tym tygodniu zabiore
No dokładnie tak jak ja!!!!! Też oglądalam ten odcinek i myslalam ze sie rozpłacze nawet nie było gdzie kupić paczka o tej porze. I po tym dniu przepadlam i dzien w dzien jem paczka :D

ja ostatnio po oglądaniu Master Chefa kiedy własnie mieli za zadanie zrobić pączkiiii nabrałam wielkiej ochoty <3 eh jakie oni tam wymyslne pączury robili :D mmm... mam ochotę sama zrobić w domu i chyba się do tego jeszcze w tym tygodniu zabiore
Oj jak ja bym chciala zrobic paczki[emoji5] ale nie bedzie mial kto jesc. Ja zjem dwa maz jednego a reszta sie zepsuje...

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też nabrałam wtedy taką ochotę że myślałam że wyjdę z siebie... :D powodzenia w robieniu... jak już będziesz po zrób fotkę i wrzuć przepis na stronkę.. mniam mniam lecę po deserek..

Czesc dziewczyny a jak z wasza waga? Ja zaczelam od 55kg pozniej przez dlugi czas mialam 52 ostatnio jak.sie wazylam bylo 53 a za chwile bedzie 16tc. To chyba pierwszy raz jak chce zgrubnac i zeby brzuch zaczal rosnac hehe :)

Czesc dziewczyny a jak z wasza waga? Ja zaczelam od 55kg pozniej przez dlugi czas mialam 52 ostatnio jak.sie wazylam bylo 53 a za chwile bedzie 16tc. To chyba pierwszy raz jak chce zgrubnac i zeby brzuch zaczal rosnac hehe :)

haha powiem Ci,ze mam to samo... nic nie rosnie :D
a co do wagi to dokladnie nie wiem bo nie mam baterii od jakiegos czasu i nikt nie chce kupic :D a ciekawa jestem... jak tylko bede miala mozliwosc to sie zwaze,a moze lekarz to uczyni na wizycie przyszlej.. moja waga to bylo zwykle cos miedzy 56-58 zaleznie od dnia :D

No to juz po! Serduszko, bijd, Maleństwo, ma prawie 3,5cm! Akurat jak wszedl Moj Mezczyzna Malenstwo zaczelo robic fikołki i machać rączkami, i nóżkami, witało sie z Nim calym soba hihi zachwycony!! Na USG zdjecie oczywiście!! Aaaaale taaak sie ciesze!!!!!!! Za dwa tyg prenatalne:)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

U mnie na slodkie to ostatnio wzielo mnie na grzeski (w biedronce jest cale opakowanie mini [emoji16]) a tak to owoce.. I lody!!!

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry