April7
Fanka BB :)
Ja ostatnio mialam taką zachcianke na pączki!!!!!też za mną coś slodkiego chodzi pączki mmmm.. ale dupki mi się nie chce ruszyć do sklepu... chyba sobie zrobię kogel mogel :<
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ostatnio mialam taką zachcianke na pączki!!!!!też za mną coś slodkiego chodzi pączki mmmm.. ale dupki mi się nie chce ruszyć do sklepu... chyba sobie zrobię kogel mogel :<
Ja dzis weszlam w drugi trymestr a wczoraj na tym usg prenatalnym lekarz powiedzial ze na jego oko będzie chłopak mojemu mężowi tak sie oczy zaświecily jak to usłyszał heh... Ale lekarz powiedzial zeby sie nie nastawiac ze to na 60%Bedzie dobrze serduszko bedzie mocno biło w którym tygodniu juz jestes?
Jeszcze chwila i wszystkie będziemy w II trymestrze i pewnie cześć z nas juz bedzie wiedziała kto zamieszkał w brzuszku
Dzien dobry ☺
Ja dzisiaj mam pracowity poranek. Jak juz zaliczyłam moje poranne wymioty to wzielam sie za ciasto
Moj maz ma dzisiaj imieniny takze szykuje ciasto i obiadek.
Powiedzielismy ostatnio corce ze bedzie miala rodzenstwo. Caly czas gada ze bedzie miala brata i pyta sie czy urusl juz w moim brzuchu nie dopuszcza mysli ze to moze byc siostra, mowi ze brat i juz, ciekawe czy ma racje ☺
Ja dzis weszlam w drugi trymestr a wczoraj na tym usg prenatalnym lekarz powiedzial ze na jego oko będzie chłopak mojemu mężowi tak sie oczy zaświecily jak to usłyszał heh... Ale lekarz powiedzial zeby sie nie nastawiac ze to na 60%
Na razie to w ogole nie wie o czym mowi dzidziusie sa fajne i slodziutkie ale jak bedzie na codzien to pewnie bedzie zazdrosna...Chyba nie wie co mówi... Ja też zawsze chciałam brata, teraz mam dwóch młodszych - MASAKRA Ale może mała ma rację, parka by Wam się trafiła, super
Po wizycie wszystko oki. Malenstwo zyje ma 4 cm.