reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Dzien dobry ☺

Ja dzisiaj mam pracowity poranek. Jak juz zaliczyłam moje poranne wymioty to wzielam sie za ciasto :p
Moj maz ma dzisiaj imieniny takze szykuje ciasto i obiadek.

Powiedzielismy ostatnio corce ze bedzie miala rodzenstwo. Caly czas gada ze bedzie miala brata i pyta sie czy urusl juz w moim brzuchu :D nie dopuszcza mysli ze to moze byc siostra, mowi ze brat i juz, ciekawe czy ma racje ☺

Bedzie dobrze :) serduszko bedzie mocno biło :) w którym tygodniu juz jestes?

Jeszcze chwila i wszystkie będziemy w II trymestrze i pewnie cześć z nas juz bedzie wiedziała kto zamieszkał w brzuszku :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png
Ja dzis weszlam w drugi trymestr a wczoraj na tym usg prenatalnym lekarz powiedzial ze na jego oko będzie chłopak:) mojemu mężowi tak sie oczy zaświecily jak to usłyszał heh... Ale lekarz powiedzial zeby sie nie nastawiac ze to na 60% :)

Dzien dobry ☺

Ja dzisiaj mam pracowity poranek. Jak juz zaliczyłam moje poranne wymioty to wzielam sie za ciasto :p
Moj maz ma dzisiaj imieniny takze szykuje ciasto i obiadek.

Powiedzielismy ostatnio corce ze bedzie miala rodzenstwo. Caly czas gada ze bedzie miala brata i pyta sie czy urusl juz w moim brzuchu :D nie dopuszcza mysli ze to moze byc siostra, mowi ze brat i juz, ciekawe czy ma racje ☺

Chyba nie wie co mówi... :D:D Ja też zawsze chciałam brata, teraz mam dwóch młodszych - MASAKRA :D Ale może mała ma rację, parka by Wam się trafiła, super :D

Ja dzis weszlam w drugi trymestr a wczoraj na tym usg prenatalnym lekarz powiedzial ze na jego oko będzie chłopak:) mojemu mężowi tak sie oczy zaświecily jak to usłyszał heh... Ale lekarz powiedzial zeby sie nie nastawiac ze to na 60% :)

A sama co czujesz, że będzie? :D Ja nie wiem czemu, ale ciągle jak rozmawiam o maluchu to mówię do niego w płci męskiej xD I ogólnie czuję, że mam małego mężczyznę w środku :p Więc może coś jest na rzeczy :D

Chyba nie wie co mówi... :D:D Ja też zawsze chciałam brata, teraz mam dwóch młodszych - MASAKRA :D Ale może mała ma rację, parka by Wam się trafiła, super :D
Na razie to w ogole nie wie o czym mowi :p dzidziusie sa fajne i slodziutkie ale jak bedzie na codzien to pewnie bedzie zazdrosna...

Maz by moze chcial chlopca choc mowi ze obojetnie mu.
Jak bedzie dziewczynka to bedzie ekonomiczniej bo cala wyprawke mamy :p

Salatka I jak samopoczucie i humor? mąż zadowolony z kolacji? Mam nadzieje ze wszystko fajnie i się cieszycie dobrymi wiadomościami po dzisiejszej wizycie

Po wizycie wszystko oki. Malenstwo zyje ma 4 cm.
A co co meza i wczorajszego wieczoru... kolacja pyszna i na tym sie skonczylo. Poklocilismy sie i napewno ja nie odpuszcze. Nie wiem co sie z nami stalo... zawsze bylismy zgodni i mimo malych sprzeczek nie mielismy sie o co klocic az tak...

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

moze i sie nie powinno jeść surowych jajek ale jem od laaat z tego samego źródła tj. od cioci, która mieszka pare domów dalej... pyszne wiejskie jajeczka ;) i nic mi nigdy po nich nie było :p więc mysle,ze i tym razem tak bedzie :D
ostatnio jadłam jajka sadzone z bekonem a jeszcze jakis czas temu jajka na miękko zapominając w ogóle o tym, że one przecież też w pewnym stopniu są surowe (żółtko). Żyję i mam się dobrze :D
Wydaje mi się, że zaufane źródło to połowa sukcesu :p

reklama
Do góry