reklama
salatkaOwocowa
Fanka BB :)
ja waze 59 kg. Raczej nic nie przytylam...Czesc dziewczyny a jak z wasza waga? Ja zaczelam od 55kg pozniej przez dlugi czas mialam 52 ostatnio jak.sie wazylam bylo 53 a za chwile bedzie 16tc. To chyba pierwszy raz jak chce zgrubnac i zeby brzuch zaczal rosnac hehe
salatkaOwocowa
super ze wszystko oki. I ze tak pieknie sie Wam Malenstwo zaprezentowaloNo to juz po! Serduszko, bijd, Maleństwo, ma prawie 3,5cm! Akurat jak wszedl Moj Mezczyzna Malenstwo zaczelo robic fikołki i machać rączkami, i nóżkami, witało sie z Nim calym soba hihi zachwycony!! Na USG zdjecie oczywiście!! Aaaaale taaak sie ciesze!!!!!!! Za dwa tyg prenatalne
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
MagdaPW
ja przytyłam 5 kilogramów w ciągu pierwszych dwoch tygodni, ale rzucilam palenie jadlam ...nie, nie jadlam - ja POCHŁANIAŁAM ogromne ilości slodyczy, kanapek i innych rzeczy ktore mi nie służą.
Po tych dwóch tygodniach przez kolene przybyło mi 0,5 kg, ale to ciagle 5,5 kg w sumie. Ale nei rozpaczam z tego powodu, wiadomo, szkoda tych wszytskich coraz bardziej ciasnych ciuchów, ale podchodzę do tego z dystansem
Po tych dwóch tygodniach przez kolene przybyło mi 0,5 kg, ale to ciagle 5,5 kg w sumie. Ale nei rozpaczam z tego powodu, wiadomo, szkoda tych wszytskich coraz bardziej ciasnych ciuchów, ale podchodzę do tego z dystansem
Ninka86
Startowałam około 58 kg i chyba ważę 59 kg więc nie ma szału... ale pierwszy miesiąc w ogóle nie miałam apetytu... ale myślę że tak powoli już będzie coraz więcej! Aż strach się bać... ciekawe czy kiedyś jeszcze będę ważyć te 58 kgCzesc dziewczyny a jak z wasza waga? Ja zaczelam od 55kg pozniej przez dlugi czas mialam 52 ostatnio jak.sie wazylam bylo 53 a za chwile bedzie 16tc. To chyba pierwszy raz jak chce zgrubnac i zeby brzuch zaczal rosnac hehe
Ninka86
Witam,Witam wszystkie przyszłe kwietniowe Mamusie Ja spodziewam się mojego maleństwa 10.04. To moje 3 dzieciątko , Mam już synka Filipa - 8 lat , Olusia 20 miesięcy i teraz mam nadzieję na córeczkę Pozdrawiam Joanna
fajnie kolejna kwietniówka, to fajnie że już masz doświadczenie ja też kiedyś liczę na 3 dzieciątek,
zostanę pierwszy raz mamą i obawiam się że czeka mnie trudny sprawdzian w życiu
reklama
jooo_asia
Witam,
fajnie kolejna kwietniówka, to fajnie że już masz doświadczenie ja też kiedyś liczę na 3 dzieciątek,
zostanę pierwszy raz mamą i obawiam się że czeka mnie trudny sprawdzian w życiu
Moje też będzie pierwsze, damy radę! :*