reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
zazdroszczę , ja przytyłam nie całe kg i na dodatek zaczęłam z wyższej wagi , trudno po porodzie i po karmieniu biorę się za dietę . Cieszę się z dzisiejszych wizyt ze wszystko fajnie[emoji1]

No to juz po! Serduszko, bijd, Maleństwo, ma prawie 3,5cm! Akurat jak wszedl Moj Mezczyzna Malenstwo zaczelo robic fikołki i machać rączkami, i nóżkami, witało sie z Nim calym soba hihi zachwycony!! Na USG zdjecie oczywiście!! Aaaaale taaak sie ciesze!!!!!!! Za dwa tyg prenatalne:)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
super ze wszystko oki. I ze tak pieknie sie Wam Malenstwo zaprezentowalo:)

ja przytyłam 5 kilogramów w ciągu pierwszych dwoch tygodni, ale rzucilam palenie jadlam ...nie, nie jadlam - ja POCHŁANIAŁAM ogromne ilości slodyczy, kanapek i innych rzeczy ktore mi nie służą.
Po tych dwóch tygodniach przez kolene przybyło mi 0,5 kg, ale to ciagle 5,5 kg w sumie. Ale nei rozpaczam z tego powodu, wiadomo, szkoda tych wszytskich coraz bardziej ciasnych ciuchów, ale podchodzę do tego z dystansem

Ja nic nie przytylam, wczesniej schudlam 2 kg bo nie mialam apetytu glownie na slodkie, pozniej waga wzrosla o 1,5 kg i tak stoi w miejscu na 58,5 kg.

Czesc dziewczyny a jak z wasza waga? Ja zaczelam od 55kg pozniej przez dlugi czas mialam 52 ostatnio jak.sie wazylam bylo 53 a za chwile bedzie 16tc. To chyba pierwszy raz jak chce zgrubnac i zeby brzuch zaczal rosnac hehe :)
Startowałam około 58 kg i chyba ważę 59 kg więc nie ma szału... ale pierwszy miesiąc w ogóle nie miałam apetytu... ale myślę że tak powoli już będzie coraz więcej! Aż strach się bać... ciekawe czy kiedyś jeszcze będę ważyć te 58 kg :rofl2:

Witam wszystkie przyszłe kwietniowe Mamusie ;) Ja spodziewam się mojego maleństwa 10.04. To moje 3 dzieciątko , Mam już synka Filipa - 8 lat , Olusia 20 miesięcy i teraz mam nadzieję na córeczkę ;) Pozdrawiam Joanna
Witam,
fajnie kolejna kwietniówka, to fajnie że już masz doświadczenie :tak: ja też kiedyś liczę na 3 dzieciątek,
zostanę pierwszy raz mamą i obawiam się że czeka mnie trudny sprawdzian w życiu ;)

reklama
Do góry