reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
ja ostatnio po oglądaniu Master Chefa kiedy własnie mieli za zadanie zrobić pączkiiii nabrałam wielkiej ochoty <3 eh jakie oni tam wymyslne pączury robili :D mmm... mam ochotę sama zrobić w domu i chyba się do tego jeszcze w tym tygodniu zabiore
No dokładnie tak jak ja!!!!! Też oglądalam ten odcinek i myslalam ze sie rozpłacze nawet nie było gdzie kupić paczka o tej porze. I po tym dniu przepadlam i dzien w dzien jem paczka :D

ja ostatnio po oglądaniu Master Chefa kiedy własnie mieli za zadanie zrobić pączkiiii nabrałam wielkiej ochoty <3 eh jakie oni tam wymyslne pączury robili :D mmm... mam ochotę sama zrobić w domu i chyba się do tego jeszcze w tym tygodniu zabiore
Oj jak ja bym chciala zrobic paczki[emoji5] ale nie bedzie mial kto jesc. Ja zjem dwa maz jednego a reszta sie zepsuje...

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też nabrałam wtedy taką ochotę że myślałam że wyjdę z siebie... :D powodzenia w robieniu... jak już będziesz po zrób fotkę i wrzuć przepis na stronkę.. mniam mniam lecę po deserek..

Czesc dziewczyny a jak z wasza waga? Ja zaczelam od 55kg pozniej przez dlugi czas mialam 52 ostatnio jak.sie wazylam bylo 53 a za chwile bedzie 16tc. To chyba pierwszy raz jak chce zgrubnac i zeby brzuch zaczal rosnac hehe :)

Czesc dziewczyny a jak z wasza waga? Ja zaczelam od 55kg pozniej przez dlugi czas mialam 52 ostatnio jak.sie wazylam bylo 53 a za chwile bedzie 16tc. To chyba pierwszy raz jak chce zgrubnac i zeby brzuch zaczal rosnac hehe :)

haha powiem Ci,ze mam to samo... nic nie rosnie :D
a co do wagi to dokladnie nie wiem bo nie mam baterii od jakiegos czasu i nikt nie chce kupic :D a ciekawa jestem... jak tylko bede miala mozliwosc to sie zwaze,a moze lekarz to uczyni na wizycie przyszlej.. moja waga to bylo zwykle cos miedzy 56-58 zaleznie od dnia :D

No to juz po! Serduszko, bijd, Maleństwo, ma prawie 3,5cm! Akurat jak wszedl Moj Mezczyzna Malenstwo zaczelo robic fikołki i machać rączkami, i nóżkami, witało sie z Nim calym soba hihi zachwycony!! Na USG zdjecie oczywiście!! Aaaaale taaak sie ciesze!!!!!!! Za dwa tyg prenatalne:)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

U mnie na slodkie to ostatnio wzielo mnie na grzeski (w biedronce jest cale opakowanie mini [emoji16]) a tak to owoce.. I lody!!!

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry