reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Hej!, A godzinke mam wizyte, zobaczę moje Malenstwo, oby bylo wszystko dobrze...
Wczoraj moja przyjaciółka urodziła córeczkę!!;) a Moj sie tak zajaral ze dzisiaj idzie ze mna ogladac Bobo, mam nadzieję ze serduszko bedzie bilo....
Jestem dobrej myśli, ale zawsze jednak maly stresik i obawy sa.. Trzymajcie kciuki!

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Bedzie dobrze :) serduszko bedzie mocno biło :) w którym tygodniu juz jestes?

Jeszcze chwila i wszystkie będziemy w II trymestrze i pewnie cześć z nas juz bedzie wiedziała kto zamieszkał w brzuszku :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

Zastanawiam sie cz zabrac mojego 4 latka na usg polowkowe. Czy wytrzyma. Wzielabym go a pozniej moze wyszedl bt w trakcie jakby bylo za dlugo. Co myslicie?

Moja ma 3,5 roku i idzie z nami. Wczoraj jej pokazywaliśmy zdjecia usg i tłumaczyliśmy gdzie dzidzia ma główkę rączki nóżki brzuszek potem maz pokazał jej ile to 4cm. Zmierzył jakiegoś małego kotka i pokazał jaki jest duży dzidziuś i wczoraj Asia położyła go do łóżeczka w domku dla lalek i mówi ze ona tez ma dzidziusia [emoji7]

Tak wiec pójdzie z nami i pewnie Pani doktor jej wszystko pokaże na usg :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

Witajcie Ja mam dziś prenatalne na 18 jak wytrzymac do tej godziny? :)
Moje śniadanie to dziś 2 paczki. Tylko słodkie mnie cieszy :)
U mnie też problemy ze wstawaniem ale moim, dzieci budzę i wstają ale też do 21 max. Juz śpią. A mi się ostatnio tak dobrze śpi :)

też za mną coś slodkiego chodzi :( pączki mmmm.. ale dupki mi się nie chce ruszyć do sklepu... chyba sobie zrobię kogel mogel :<

reklama
Do góry