reklama
jooo_asia
Fanka BB :)
Czy wy tez jesteście dzisiaj takie śpiące? Rano ogarnęłam mieszkanie miałam prasować i padłam :/ strasznie spać mi sie chce i nie mam na nic siły
Ja o dziwo trochę ogarnęłam w kuchni, nawet wzięłam się za całkowite umycie lodówki, do którego zabierałam się od pewnego czasu Ale noooc była koszmarna. Najpierw nie mogłam usnąć, potem o 4 do łazienki i dopiero koło 6 usnęłam :O Dzień taki ponury, pewnie dlatego też chce się tak spać
salatkaOwocowa
tak, jestem baaaaardzo spiaca...Czy wy tez jesteście dzisiaj takie śpiące? Rano ogarnęłam mieszkanie miałam prasować i padłam :/ strasznie spać mi sie chce i nie mam na nic siły
Mialam posprzatac a nawet polowe roboty nie zrobilam...
A tak w ogole to siedze teraz na lozku z corka bo w kuchni mam MYSZ!
A meza brak... Kot spi w kuchni a myszka sobie wesolo biega...
Dzis na obiad nie bedzie nic
jooo_asia
tak, jestem baaaaardzo spiaca...
Mialam posprzatac a nawet polowe roboty nie zrobilam...
A tak w ogole to siedze teraz na lozku z corka bo w kuchni mam MYSZ!
A meza brak... Kot spi w kuchni a myszka sobie wesolo biega...
Dzis na obiad nie bedzie nic
No coś Ty! Umarłabym Są przesądy, że jeżeli ciężarnej się coś spodoba/ma jakąś zachciankę, a ktoś tego nie spełni to będzie miał myszy w domu haha W sumie moja mama jak była w ciąży upatrzyła sobie płaszcz mojej cioci, no i mole go zjadły... Albo u wujka mojego chłopaka, kiedy ich córka była w ciąży to mieli mysz w aucie i nie mogli się jej pozbyć Taka anegdotka
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Witam,
fajnie kolejna kwietniówka, to fajnie że już masz doświadczenie ja też kiedyś liczę na 3 dzieciątek,
zostanę pierwszy raz mamą i obawiam się że czeka mnie trudny sprawdzian w życiu
ja teeż nie zamierzam poprzestać na 1 dzidzi 2jka to takie minimum tak mysle 3-4 zeby zmajstrować ale to życie pokaże jeszcze jak to wszystko wyjdzie )
salatkaOwocowa
tez slyszalam o takim przesadzie Widzialam sie tylko z ciezarna siostra ale niczego jej nie odmawialamNo coś Ty! Umarłabym Są przesądy, że jeżeli ciężarnej się coś spodoba/ma jakąś zachciankę, a ktoś tego nie spełni to będzie miał myszy w domu haha W sumie moja mama jak była w ciąży upatrzyła sobie płaszcz mojej cioci, no i mole go zjadły... Albo u wujka mojego chłopaka, kiedy ich córka była w ciąży to mieli mysz w aucie i nie mogli się jej pozbyć Taka anegdotka
Boje sie do kuchni wejsc boje sie tylko tego ze ona mi po nogach przebiegnie albo mnie dotknie... brrrr Niech lepiej sobie siedzi w ukryciu a nic jej nie bedzie
salatkaOwocowa
dla nas minimum to byla dwojka... Mam nadzieje ze w koncu ta dwojke bedziemy miecja teeż nie zamierzam poprzestać na 1 dzidzi 2jka to takie minimum tak mysle 3-4 zeby zmajstrować ale to życie pokaże jeszcze jak to wszystko wyjdzie )
a jak finanse pozwola to moze i wiecej
reklama
jooo_asia
tez slyszalam o takim przesadzie Widzialam sie tylko z ciezarna siostra ale niczego jej nie odmawialam
Boje sie do kuchni wejsc boje sie tylko tego ze ona mi po nogach przebiegnie albo mnie dotknie... brrrr Niech lepiej sobie siedzi w ukryciu a nic jej nie bedzie
Może Twój mąż Tobie coś zawinił hihihi No zawału bym dostała, a fuj fuj