reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ja to wieloryb w porównaniu do Was :( zaczynałam z waga 71,5kg a wczoraj miałam 70kg wiec wychodzi ze schudłam ale i tak to duzo w porównaniu do Waszych pięćdziesięciu paru kilo

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

reklama
Czy wy tez jesteście dzisiaj takie śpiące? Rano ogarnęłam mieszkanie miałam prasować i padłam :/ strasznie spać mi sie chce i nie mam na nic siły :(

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

Czy wy tez jesteście dzisiaj takie śpiące? Rano ogarnęłam mieszkanie miałam prasować i padłam :/ strasznie spać mi sie chce i nie mam na nic siły :(

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

Ja o dziwo trochę ogarnęłam w kuchni, nawet wzięłam się za całkowite umycie lodówki, do którego zabierałam się od pewnego czasu :) Ale noooc była koszmarna. Najpierw nie mogłam usnąć, potem o 4 do łazienki i dopiero koło 6 usnęłam :O Dzień taki ponury, pewnie dlatego też chce się tak spać :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png
tak, jestem baaaaardzo spiaca...
Mialam posprzatac a nawet polowe roboty nie zrobilam...
A tak w ogole to siedze teraz na lozku z corka bo w kuchni mam MYSZ!
A meza brak... Kot spi w kuchni a myszka sobie wesolo biega...
Dzis na obiad nie bedzie nic:)

tak, jestem baaaaardzo spiaca...
Mialam posprzatac a nawet polowe roboty nie zrobilam...
A tak w ogole to siedze teraz na lozku z corka bo w kuchni mam MYSZ!
A meza brak... Kot spi w kuchni a myszka sobie wesolo biega...
Dzis na obiad nie bedzie nic:)

No coś Ty! Umarłabym :D Są przesądy, że jeżeli ciężarnej się coś spodoba/ma jakąś zachciankę, a ktoś tego nie spełni to będzie miał myszy w domu haha :D W sumie moja mama jak była w ciąży upatrzyła sobie płaszcz mojej cioci, no i mole go zjadły... :D :D Albo u wujka mojego chłopaka, kiedy ich córka była w ciąży to mieli mysz w aucie i nie mogli się jej pozbyć :p Taka anegdotka :D

Witam,
fajnie kolejna kwietniówka, to fajnie że już masz doświadczenie :tak: ja też kiedyś liczę na 3 dzieciątek,
zostanę pierwszy raz mamą i obawiam się że czeka mnie trudny sprawdzian w życiu ;)

ja teeż nie zamierzam poprzestać na 1 dzidzi :D 2jka to takie minimum :D tak mysle 3-4 zeby zmajstrować :D ale to życie pokaże jeszcze jak to wszystko wyjdzie :))

No coś Ty! Umarłabym :D Są przesądy, że jeżeli ciężarnej się coś spodoba/ma jakąś zachciankę, a ktoś tego nie spełni to będzie miał myszy w domu haha :D W sumie moja mama jak była w ciąży upatrzyła sobie płaszcz mojej cioci, no i mole go zjadły... :D :D Albo u wujka mojego chłopaka, kiedy ich córka była w ciąży to mieli mysz w aucie i nie mogli się jej pozbyć :p Taka anegdotka :D
tez slyszalam o takim przesadzie:) Widzialam sie tylko z ciezarna siostra ale niczego jej nie odmawialam:)
Boje sie do kuchni wejsc:) boje sie tylko tego ze ona mi po nogach przebiegnie albo mnie dotknie... brrrr:) Niech lepiej sobie siedzi w ukryciu a nic jej nie bedzie:)

reklama
tez slyszalam o takim przesadzie:) Widzialam sie tylko z ciezarna siostra ale niczego jej nie odmawialam:)
Boje sie do kuchni wejsc:) boje sie tylko tego ze ona mi po nogach przebiegnie albo mnie dotknie... brrrr:) Niech lepiej sobie siedzi w ukryciu a nic jej nie bedzie:)

Może Twój mąż Tobie coś zawinił hihihi :D No zawału bym dostała, a fuj fuj :p

Do góry