reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ja to wieloryb w porównaniu do Was :( zaczynałam z waga 71,5kg a wczoraj miałam 70kg wiec wychodzi ze schudłam ale i tak to duzo w porównaniu do Waszych pięćdziesięciu paru kilo

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

reklama
Czy wy tez jesteście dzisiaj takie śpiące? Rano ogarnęłam mieszkanie miałam prasować i padłam :/ strasznie spać mi sie chce i nie mam na nic siły :(

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

Czy wy tez jesteście dzisiaj takie śpiące? Rano ogarnęłam mieszkanie miałam prasować i padłam :/ strasznie spać mi sie chce i nie mam na nic siły :(

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

Ja o dziwo trochę ogarnęłam w kuchni, nawet wzięłam się za całkowite umycie lodówki, do którego zabierałam się od pewnego czasu :) Ale noooc była koszmarna. Najpierw nie mogłam usnąć, potem o 4 do łazienki i dopiero koło 6 usnęłam :O Dzień taki ponury, pewnie dlatego też chce się tak spać :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png
tak, jestem baaaaardzo spiaca...
Mialam posprzatac a nawet polowe roboty nie zrobilam...
A tak w ogole to siedze teraz na lozku z corka bo w kuchni mam MYSZ!
A meza brak... Kot spi w kuchni a myszka sobie wesolo biega...
Dzis na obiad nie bedzie nic:)

tak, jestem baaaaardzo spiaca...
Mialam posprzatac a nawet polowe roboty nie zrobilam...
A tak w ogole to siedze teraz na lozku z corka bo w kuchni mam MYSZ!
A meza brak... Kot spi w kuchni a myszka sobie wesolo biega...
Dzis na obiad nie bedzie nic:)

No coś Ty! Umarłabym :D Są przesądy, że jeżeli ciężarnej się coś spodoba/ma jakąś zachciankę, a ktoś tego nie spełni to będzie miał myszy w domu haha :D W sumie moja mama jak była w ciąży upatrzyła sobie płaszcz mojej cioci, no i mole go zjadły... :D :D Albo u wujka mojego chłopaka, kiedy ich córka była w ciąży to mieli mysz w aucie i nie mogli się jej pozbyć :p Taka anegdotka :D

Witam,
fajnie kolejna kwietniówka, to fajnie że już masz doświadczenie :tak: ja też kiedyś liczę na 3 dzieciątek,
zostanę pierwszy raz mamą i obawiam się że czeka mnie trudny sprawdzian w życiu ;)

ja teeż nie zamierzam poprzestać na 1 dzidzi :D 2jka to takie minimum :D tak mysle 3-4 zeby zmajstrować :D ale to życie pokaże jeszcze jak to wszystko wyjdzie :))

No coś Ty! Umarłabym :D Są przesądy, że jeżeli ciężarnej się coś spodoba/ma jakąś zachciankę, a ktoś tego nie spełni to będzie miał myszy w domu haha :D W sumie moja mama jak była w ciąży upatrzyła sobie płaszcz mojej cioci, no i mole go zjadły... :D :D Albo u wujka mojego chłopaka, kiedy ich córka była w ciąży to mieli mysz w aucie i nie mogli się jej pozbyć :p Taka anegdotka :D
tez slyszalam o takim przesadzie:) Widzialam sie tylko z ciezarna siostra ale niczego jej nie odmawialam:)
Boje sie do kuchni wejsc:) boje sie tylko tego ze ona mi po nogach przebiegnie albo mnie dotknie... brrrr:) Niech lepiej sobie siedzi w ukryciu a nic jej nie bedzie:)

reklama
tez slyszalam o takim przesadzie:) Widzialam sie tylko z ciezarna siostra ale niczego jej nie odmawialam:)
Boje sie do kuchni wejsc:) boje sie tylko tego ze ona mi po nogach przebiegnie albo mnie dotknie... brrrr:) Niech lepiej sobie siedzi w ukryciu a nic jej nie bedzie:)

Może Twój mąż Tobie coś zawinił hihihi :D No zawału bym dostała, a fuj fuj :p

Do góry