reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
hehe tak to właśnie czasami jest, w pierwszej ciąży mieliśmy przeczucia że chłopak i imię było wybrane w 5 minut :-)
teraz są jeszcze dylematy ale wstępnie Szymek, Krzyś po moim tacie lub Wojtuś :-)
a u Was jakie typy?

U nas dla dziewczynki chyba Iga a.dla chlopca Staś, Olek albo Radek ☺

Wojtuś i Szymek bardzo ladnie, tez mi sie podobaja ale juz mamy w rodzinie bliskiej.

U nas dla dziewczynki chyba Iga a.dla chlopca Staś, Olek albo Radek [emoji5]

Wojtuś i Szymek bardzo ladnie, tez mi sie podobaja ale juz mamy w rodzinie bliskiej.
Olek- moje nazwisko[emoji5] ja w sumie nawet pomyslu nie mam na imiona. Dla dziewczynki mi sie podoba Liliana ale maz sie nie zgodzi na 100 % a dla chlopca nie mam pojecia[emoji5]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Olek- moje nazwisko[emoji5] ja w sumie nawet pomyslu nie mam na imiona. Dla dziewczynki mi sie podoba Liliana ale maz sie nie zgodzi na 100 % a dla chlopca nie mam pojecia[emoji5]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Lilianka też ładnie, zastanawiałam się nad tym, ale nieeeee wiem :( Mi się podoba Oliwier, a mój chłopak w żadnym wypadku nie chce się na to zgodzić :<

A ja już Szymonka mam. I Natalię. Teraz chyba Joanna (Laura?)albo Mateusz (Mikołaj?).. podoba mi się Max, ale tata i syn mieliby takie samo imię, wiec nie.

reklama
SalatkaOwocowa to u Was by nie pasowało :p u nas by bylo ok ale bliska kolezanka ma juz Olka malutkiego i nie wiem, waham się.
Może jednak ten Staś :)
Ania.orz to może będą dwie Igi z kwietniówek :)

Do góry