reklama
salatkaOwocowa
Fanka BB :)
Tez bym robila[emoji5] dwa razy w krotkim czasie podejrzec Maluszka. Super[emoji5]
Moja mama urodzila w wieku 41 lat i brat zdrowy jak byk[emoji5]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja mama urodzila w wieku 41 lat i brat zdrowy jak byk[emoji5]
salatkaOwocowa
Super ze wszystko dobrze[emoji5] ja sie dowiem co tam za ok 3 godziny
salatkaOwocowa
Chyba ze najpierw mnie wykoncza nerwy i mdlosci... mam dosc
Ninka86
Chwila moment i zobaczysz swojego bobaska wszystko będzie dobrze, zobaczysz... jak wrócisz daj znać co i jak i nie zapomnij o fotceChyba ze najpierw mnie wykoncza nerwy i mdlosci... mam dosc
Ninka86
Bez obaw, wszystko będzie dobrze. Bądź dobrej myśli i staraj się nie stresować... jeżeli masz okazję idź na dwie wizyty, przecież nie zaszkodzi... ale w sumie jak będziesz zadowolona i uspokojona po pierwszym badaniu to ten drugi jest niepotrzebny... chodzi mi o to żebyś nie musiała przeżywać stres dwa razy... ale przemyśl to sobie i wtedy zadecydujeszDziewczyny, w piątek prenatalne. Tak się boję... bo to jednak 39 lat tak dziwnie pokombinowalam, że mam 2 niezależne skierowania. Do 2 różnych poradni. I nie wiem, wykorzystać i iść dwa razy?? Dzwoniłam do NFZ zapytać, czy mozna i Pani (bardzo mila) powiedziała, ze oczywiście. To pierwsze miałabym teraz w piątek (30.09) a drugie 5 października. .. co myślicie??
salatkaOwocowa
troszke sie denerwuje wizyta i nie moge sie doczekac ale bardziej mnie nerwy biora "bo tak"Chwila moment i zobaczysz swojego bobaska wszystko będzie dobrze, zobaczysz... jak wrócisz daj znać co i jak i nie zapomnij o fotce
napewno napisze ale nie wiem kiedy to bedzie bo nie wiem o ktorej wejde... A potem urodzinowy obiad dla meza wiec moze sie troche zejsc
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Ja na dziewczynkę mam typy:Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekamy na kolejne same dobre wiadomości :-)
ja dzisiaj też na tapecie placki ziemniaczane na obiad i zapomniałam że można zjeść z zółtym serem i pieczarkami, dziękuję za pomysł ja w domku siedzę już pożegnałam się z pracą i bardzo dobrze mi z tym, synek trochę przeziębiony i siedzimy razem jak wyzdrowieje jadę do pracy wyczyścić kompa, pozabieram swoje rzeczy. W pierwszej ciązy pracowałam do 7 miesiąca teraz robię sobie odpoczynek
Teraz myślimy z mężem nad imionami, dla synka mamy typy a na córcie nie myśleliśmy jeszcze.
Róża (numer 1)
Rozalia
Nadia
Marcelina
Malwina
Nela
Jagoda
Łucja
Lilia/Liliana
Julietta
Co do chłopca
Kuba
Igor
Lukasz
Mikołaj
Alex
Max
Olaf
Dawid
Damian
Kacper
Wiem...trochę sporo...mój M chce po dziadkach nazywać ale mi się jakoś te imiona nie podobają jak będzie dziewczynka to na pewno dopne swego[emoji14]co do chłopca mozeee dam ukochanemu się potargowac trochę ))
reklama