reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Ja sie budze co noc o 1 na siku i potem godzine lub dwie nie moge zasnac
W ciazy z corka tez tak mialam... I jeszcze syndrom niespokojnych nog.
Znam to... teraz jeszcze tego nie mam ale z corka to tragedia... co wieczor meczarnia bo musialam nogami ruszac... a budzenie tez mi pozno przyszlo bo dopiero w 8 mies a teraz juz...

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

A imiona... hmm dziewczynka to Zosia, Mija, albo Viktoria a dla chłopca mam tylko Maximilian... ale to tylko takie wstępne jeszcze nic nie jest zadecydowane...

SalatkaOwocowa to u Was by nie pasowało[emoji14]u nas by bylo ok ale bliska kolezanka ma juz Olka malutkiego i nie wiem, waham się.
Może jednak ten Staś :)
Ania.orz to może będą dwie Igi z kwietniówek :)
No u nas Olek odpada[emoji5] Stas mi sie.podoba ale Stanislaw juz nie i jak wybrac imie?[emoji5]
Podoba mi sie Maks ale mezowi napewno nie...

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Odebrałam wyniki, jutro wizyta wstępnie wszystkie rozumiem, są w normie tylko nie rozumiem toksmoplazmozy... Moze pomożecie?
IgG X41 <0,130
Niereaktywne <1
Nieokreślone (1-30)
Reaktywne >30
Nie wiem dlaczego ale w wynikach nie ma IgM.. Hm

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

reklama
Dziewczyny, w piątek prenatalne. Tak się boję... bo to jednak 39 lat :( tak dziwnie pokombinowalam, że mam 2 niezależne skierowania. Do 2 różnych poradni. I nie wiem, wykorzystać i iść dwa razy?? Dzwoniłam do NFZ zapytać, czy mozna i Pani (bardzo mila) powiedziała, ze oczywiście. To pierwsze miałabym teraz w piątek (30.09) a drugie 5 października. .. co myślicie??

Do góry