reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Agacia - trzymam kciuki, by bylo wszystko dobrze.

Mnie tez nieprzyjemnie gdy mam gazy lub przed wyróżnieniem.

Tak sie zastanawiam czy to moje ciagniecie i plamienie nie ma czegos wspolnego z pelnia. No niby jest więcej porodow w pełnię.

Piszecie o papierosach... Ja znam dziewczyne, w sumie kobiete, bo starsza ode mnie, ktora przyznala mi się, ze co jakis czas palila marihuanę w ciazy i podczas kp. Stracilam do niej szacunek :/ To jest nie do ogarnięcia dla mojego mózgu.
Jeszcze lepiej... [emoji32]

ckai43r886icswaj.png

reklama
Czesc dziewczyny trzymajcie kciukasy za nas o 8 jade do szpitala mam nadzieje ze moja gin pomoze mi. Obiecalam sobie ze w 2trymescie nie bede tak panikowala jednak jak zobaczylam krew ktorej wczesniej wgl nie bylo to nie spie dzis pol nocy :/

Agacia trzymam kciuki. Wszystko będzie dobrze. To pewnie łożysko się rozrasta i natrafiło na jakieś naczynko. Daj znać jak będziesz już coś wiedziała.

Doładnie, może się drapnęłaś paznokciem, a teraz tam wszystko jest duuuużo bardziej ukrwione. Nie martw się kochana, na pewno będzie dobrze [emoji8]

ckai43r886icswaj.png

Agacia nie martw się, bedzie dobrze i daj znać po wizycie.

Ja też palilam przed ciążą i teraz tyje strasznie.. ciężko mi sie z tym pogodzić bo schudłam dopiero co ponad 20 kg a teraz znowu waga w górę. Ale czego się nie robi dla zdrowego malucha

Agacia nie martw się, bedzie dobrze i daj znać po wizycie.

Ja też palilam przed ciążą i teraz tyje strasznie.. ciężko mi sie z tym pogodzić bo schudłam dopiero co ponad 20 kg a teraz znowu waga w górę. Ale czego się nie robi dla zdrowego malucha

Łatwiej potem zrzucić kilogramy niż cofnąć czas żeby dziecko nie było chore. Tak ja sobie tłumacze :D
To jestem z tobą, tez tyje po rzuceniu.

Agacie będzie dobrze, trzymam kciuki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jprdl... dzisiejsi lekarze to jakas masakra nawet usg mi nie zrobila pow ze mam odlozyc luteine wziasc 2 tabl duphastonu i lezec

Do góry