reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Agaacia a może spróbuj inny szpital ginekologiczny niewiem w sąsiednim mieście?

Ja dziś tak okropnie spalam tragedia.. na prawym boku jak się kładę boli mnie brzuch czuje taki ucisk... tez tak macie ?

reklama
Agaacia a może spróbuj inny szpital ginekologiczny niewiem w sąsiednim mieście?

Ja dziś tak okropnie spalam tragedia.. na prawym boku jak się kładę boli mnie brzuch czuje taki ucisk... tez tak macie ?

Taaak, to właśnie przez tą żyłę główną... Ja zmieniam boki, bo ile można na lewym [emoji52]

ckai43r886icswaj.png

Ja uwielbiam szyć :) szyje od lat i też tak ubieram ostatnio swoje dzieciaki, choć przez lata powstawało więcej toreb, nerek, czapek, prostych rzeczy, ciuszki od niedawna.

może pomyśl nad jakimś biznesem z tym związanym hehe :D chetnie bym zobaczyla jakies inne owoce Twojej pracy o ile masz jakies fotki/chce Ci sie pokazywac :-)

Pojechalam do innego szpitala bo bylam tak nerwowa ze pogadac ze mna nie szlo i odraxu placz. Czekam w kolejce. Mam mega stracha zawal normalnie

reklama
Wiesz co no ja chyba bym się wstydziła przyznać że ze palilam w ciąży i jeszcze przez całe kp... szok szok szok! I tak się zastanawiam bo znam kilka kobiet które wlansie paliły przez okres ciąży i palą przy kp że niby gin mówią że lepiej palić niz z dnia na dzień rzucić bo to szok dla organizmu.. no jaka to prawda chyba, dlaczego ja lubiąca sobie zapalić raptem rzuciłam fajki właśnie z dnia na dzień?

Taaaaaaaa. A kto mówi o rzuceniu z dnia na dzien. Dlaczego nie rzucaja stopniowo? Nie, bo przecież lepiej palic...

Do góry