reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Agacia - trzymam kciuki, by bylo wszystko dobrze.

Mnie tez nieprzyjemnie gdy mam gazy lub przed wyróżnieniem.

Tak sie zastanawiam czy to moje ciagniecie i plamienie nie ma czegos wspolnego z pelnia. No niby jest więcej porodow w pełnię.

Piszecie o papierosach... Ja znam dziewczyne, w sumie kobiete, bo starsza ode mnie, ktora przyznala mi się, ze co jakis czas palila marihuanę w ciazy i podczas kp. Stracilam do niej szacunek :/ To jest nie do ogarnięcia dla mojego mózgu.
Jeszcze lepiej... [emoji32]

ckai43r886icswaj.png

reklama
Czesc dziewczyny trzymajcie kciukasy za nas o 8 jade do szpitala mam nadzieje ze moja gin pomoze mi. Obiecalam sobie ze w 2trymescie nie bede tak panikowala jednak jak zobaczylam krew ktorej wczesniej wgl nie bylo to nie spie dzis pol nocy :/

Agacia trzymam kciuki. Wszystko będzie dobrze. To pewnie łożysko się rozrasta i natrafiło na jakieś naczynko. Daj znać jak będziesz już coś wiedziała.

Doładnie, może się drapnęłaś paznokciem, a teraz tam wszystko jest duuuużo bardziej ukrwione. Nie martw się kochana, na pewno będzie dobrze [emoji8]

ckai43r886icswaj.png

Agacia nie martw się, bedzie dobrze i daj znać po wizycie.

Ja też palilam przed ciążą i teraz tyje strasznie.. ciężko mi sie z tym pogodzić bo schudłam dopiero co ponad 20 kg a teraz znowu waga w górę. Ale czego się nie robi dla zdrowego malucha

Agacia nie martw się, bedzie dobrze i daj znać po wizycie.

Ja też palilam przed ciążą i teraz tyje strasznie.. ciężko mi sie z tym pogodzić bo schudłam dopiero co ponad 20 kg a teraz znowu waga w górę. Ale czego się nie robi dla zdrowego malucha

Łatwiej potem zrzucić kilogramy niż cofnąć czas żeby dziecko nie było chore. Tak ja sobie tłumacze :D
To jestem z tobą, tez tyje po rzuceniu.

Agacie będzie dobrze, trzymam kciuki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jprdl... dzisiejsi lekarze to jakas masakra nawet usg mi nie zrobila pow ze mam odlozyc luteine wziasc 2 tabl duphastonu i lezec

Do góry